transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-04-2008

4000 de studenti au accesat calculatorul de salarii disponibil online la JOBfest

4000 de studenti au accesat calculatorul de salarii disponibil online la JOBfest Calculatorul de salarii pentru studenti, disponibil online in cadrul targului JOBfest, a fost accesat de peste 4.000 de studenti din campusurile bucurestene in ultimele 7 zile. In premiera pentru un eveniment de cariera din Romania, vizitatorii asteptati pe 11 si 12 Aprilie la Cercul Militar National pentru a III-a editie a JOBfest au acces online la primul calculator de salarii pentru tineri si studenti. Aplicatia le ofera utilizatorilor ocazia sa se informeze despre realitatile si asteptarile salariale din Romania si ii ajuta sa-si planifice mai bine interviurile cu angajatorii. Calculatorul afiseaza salarii din peste 20 de domenii, din 7 regiuni ale tarii, in functie de experienta profesionala. Informatiile se afiseaza in timp real astfel incat orice candidat poate afla in cateva secunde nivelul salarizarilor din domeniul vizat.

"Calculatorul de salarii este un pas inainte pentru educarea tinerilor profesionisti. Am observat adesea ca multi tineri din Romania au asteptari foarte ridicate, chiar nerealiste cand vine vorba despre salarii, insa avand in vedere lipsa experientei, pot aparea piedici in cadrul interviurilor de angajare. Asteptarile salariale nerealiste in raport cu lipsa experientei apar datorita lipsei informatiei.
Unui student ii este foarte greu sa afle ce salarii sunt intr-o companie si cat ar trebui sa ceara pentru inceput astfel incat sa obtina atat locul de munca dorit cat si salariul pe care il merita. Calculatorul de salarii va oferi informatiile necesare pregatirii interviului si obtinerii job-ului dorit", a declarat Mihai Manole, directorul JOBfest.

Printre companiile interesate de recrutarea tinerilor se numara: Oracle, Endava, Procter&Gamble, Accenture, Michelin, BRD-GSG, Bank of Cyprus, Tech Team, CVO, OMV, Ericsson, RTC, Honeywell, Arctic, Omniasig, Aviva, Asiban, Snack Attack, TBS, WNS, ISPE, M Car Trading, mercury360, Star Storage, Interbrands, EOS, Printec sau Skin.

JOBfest 2008 se axeaza pe domenii precum IT & Telecomunicatii, FMCG, Financiar - Bancar - Asigurari, Outsourcing & Limbi Straine, HR - Consultanta - PR, Inginerie & Industrie si asteapta studenti din toate centrele universitare bucurestene, dar si un numar mare de absolventi si tineri cu experienta de lucru de 3-5 ani in aceste domenii.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sweta
Sa stii ca nu fac parte din raspandacii aia gaonci care sa scuipe seminte in capul oamenilor. Am primit mailul si am apreciat atat corectitudinea si atitudinea ta (de obicei suntem mai intai injurati si nu sta nimeni la discutii).Cred ca Intact are nevoie de unele dintre serviciile noastre si iti voi face o propunere cand ne vedem. Iti dau dreptate si e bine ca ai facut pagina asta.Sa stii ca o sa ai tot timpul in noi niste parteneri de nadejde.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar