transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-11-2006

Afacere cu arta - Wagner a capatat si o identitate online

Afacere cu arta - Wagner a capatat si o identitate online

Magazinul Wagner din Bucuresti, specializat in portelanul de arta, a lansat recent un website pentru prezentarea produselor sale, identitate online care poate fi accesata la adresa www.wagnerarte.ro.

"Fiecare obiect de portelan semnat Ana sau Irina Wagner poarta energia unei povesti care da viata unui moment sau altul. Am încercat sa creez un amestec exotic de arta decorativa, contemporana si arta ceaiului. Toate obiectele sunt pictate manual pe portelan alb adus din manufacturi din Ardeal. Dupa un an de la deschiderea galeriei, datorita impactului avut asupra publicului, am decis ca este nevoie de un site", a precizat Ana Wagner, proprietar al magazinului, citata de Rompres si www.SMARTfinancial.ro.

Obiectele de portelan au fost prezentate deja cu succes la expozitii de profil din Elvetia si Germania. Serviciile de ceai "tematice", accesoriile din portelan, mic mobilier din lemn decorat, obiectele din sticla, bijuteriile Anei Wagner vor putea fi în curând cumparate din mai multe magazine. Pentru 2007, cele doua surori si-au propus extinderea retelei de magazine, dar exclud, pentru moment, vanzarile online.

"Site-ul lansat vrea sa arate ceea ce pot realiza artistii din Romania.

Avem cumparatori de toate varstele, romani si straini. Nu exista un tipar al celui care ne cumpara produsele. Sunt, evident, cei care isi permit sa dea 100 de euro pentru un serviciu de ceai, dar asta implica si o anumita cultura fata de obiectele de autor, a spus Ana Wagner.

Printre serviciile oferite de galerie se afla consultanta pentru decoratiuni interioare, impachetarea cadorilor în hârtie japoneza lucrata manual, eventual din matase si parfumata.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar