transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-03-2008

BestAds - aproape 6000 de voturi exprimate online

BestAds - aproape 6000 de voturi exprimate online A mai ramas o saptamana in care pasionatii de publicitate mai pot schimba clasamentul BestAds, al celor mai bune reclame autohtone din 2007. Pana acum, aproape 6.000 de voturi au fost exprimate pe site-ul festivalului, www.bestads.ro. Votarea se incheie luni, 10 martie, cand vom afla concluziile votului celui mai mare juriu al unui festival de publicitate din lume, se mentioneaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Pana acum, la fiecare sectiune se prefigureaza favoritii, desi lupta ramane in continuare stransa la cateva categorii. La sectiunea Spot TV, Cosmote - "MMS" (Cohn&Jansen/Ashley&Holmes) s-a detasat cu 24 de procente fata de Clicknet - "The Ride" (Grey Worldwide Romania), care-l urmeaza cu 13% din voturi. Radio Guerrilla, cu executia "Oaie" (Propaganda), conduce sectiunea Print, cu 20% din voturi, pe locurile 2 si 3 aflandu-se Prigat - "Felina" (23) si Dosarele Istoriei - JFK (Graffiti BBDO), cu 16%, respectiv 12%. Cat despre reclamele cu cea mai inspirata coloana sonora, acestea sunt considerate a fi, pana in acest moment, "The Ride", pentru Clicknet (Grey Worldwide Romania) cu un soundtrack impumutat de la Citizen Cope (28% din voturi) si "Meeting", pentru Dorna (McCann Erickson) cu "Tears from the Moon" de la Conjure One & Sinead O’Connor (16%).

La categoria Spot Radio, CNA - "Efectele TV" (Sorin Psatta) detine 28% din voturi si este urmat de Bergenbier - "Flori" (Leo Burnett) cu 22%. Cea mai buna campanie a anului 2007 este considerata pana in prezent a fi Zaraza - "Kafka" (Next Advertising si CAP), pe urmele ei aflandu-se Sprite - "Urgentele" (McCann Erickson) si Bergenbier - "Ziua Barbatului" (Leo Burnett), cu 18% si respectiv 13%.


BestAds este un proiect IQads, sustinut de 24-FUN, Academia Catavencu, Business Standard, Cotidianul, The Money Channel, Money Express, Money Line, Radio Guerrilla, Realitatea, Tabu si Neogen. IQads este cea mai importanta platforma care aduce impreuna comunitatea pasionatilor de publicitate, fie ei profesionisti respectati ai domeniului, fie simpli admiratori ai fenomenului publicitar.

Avand o audienta de 150.000-200.000 de vizitatori unici lunar, IQads ofera continut editorial sub forma stirilor, analizelor sau interviurilor, atat in format text, cat si sub forma video. De asemenea, departamentul de proiecte IQads dezvolta in prezent o serie de evenimente dedicate publicitatii precum ADfel, AdBreak, Adidea (concursuri de creatie), AdPlay, BestAds sau Cupa Agentiilor la Fotbal. IQads face parte din grupul Realitatea.Catavencu, fiind unul dintre putinele produse media din Romania construite exclusiv online.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar