transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-03-2007

Campania Alka a atras online 27.000 utilizatori intr-o zi

Campania Alka a atras online 27.000 utilizatori intr-o zi

Mediul online pare tot mai potrivit si pentru campaniile ce promoveaza produse din zona FMCG. 5.577 de doamne si domnisoare cu varste cuprinse între 16 si 69 de ani au dat curs invitatiei Alka de a participa la competitia Ingrediente pentru o zi perfecta, descriind cum îsi imagineaza o zi ideala. Concursul s-a derulat pe parcursul zilei de 8 martie pe pagina web dedicata campaniei - www.alkaoziperfecta.ro -, aceasta fiind accesata de peste 27.000 de utilizatori.

Majoritatea concurentelor care au înscris eseuri în competitie si-au imaginat ziua ideala alaturi de "persoana iubita" (54%), un procent de 27% dintre participante au optat pentru o zi petrecuta alaturi de familie, în timp ce 19% si-au imaginat ziua perfecta alaturi de prieteni.

Starea de spirit predominanta a fost optimismul, pentru care si-au exprimat optiunea 1515 participante, restul concurentelor descriindu-se într-un procent foarte mare ca îndragostite (13%), active (12%) sau relaxate (8%). În topul starilor alese urmeaza melancolia si romantismul, doar 3% dintre concurente alegând propriu-zis “fericirea” ca stare de spirit pentru aceasta zi.
           
Activitatea cel mai des mentionata a fost iesitul în oras, 43% dintre participante dorindu-si plimbari în aer liber, mersul la cumparaturi, o cina romantica sau un film. În topul preferintelor, excursiile la munte ocupa locul doi (36%), urmate de vacantele la mare sau în locuri exotice (21%)."Tot acest demers raspunde dorintei noastre de a cauta mereu noi insight-uri despre consumatorii nostri, pentru a veni în întâmpinarea dorintelor lor. Ne bucuram ca am putut oferi premizele unei zile perfecte pentru un numar atât de mare de doamne si domnisoare, cu aceasta ocazie speciala", declara Amir Krenzia, Director General ALKA Grup.

Juriul format din Oana Cuzino (realizator TV), Stefana Samfira (actrita), Andi Moisescu (realizator de televiziune) si Andrei Cohn (director de creatie - Cohn & Jansen Ashley & Holmes) a desemnat câstigatoarea acestei campanii în persoana doamnei Delia Potop din Bucuresti.Aceasta si-a imaginat ziua ideala alaturi de membrii familiei, accentuând faptul ca iubirea acestora reprezinta cel mai autentic motiv de bucurie. Alka i-a acordat câstigatoarei premiul în valoare de 1.000 de Euro, cu care aceasta îsi va putea procura "ingredientele" necesare pentru a trai în realitate o zi perfecta alaturi de cei dragi.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar