transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-12-2006

Campanie pe internet pentru magazin online de papetarie si birotica

Campanie pe internet pentru magazin online de papetarie si birotica

La sfarsitul lunii noiembrie 2006, Speed Promotion a lansat o campanie de promovare a www.dpap.ro - Depozitul de Papetarie - magazin online dedicat comercializarii produselor de birotica si papetarie. Campania se va desfasura în perioada 23 noiembrie 2006 -18 ianuarie 2007 si se va derula exclusiv online, prin postarea de bannere pe site-uri de afaceri, se arata intr-un comunicat de presa transmis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Grafica bannerelor a fost realizata de catre Speed Promotion si prezinta, intr-o modalitate amuzanta, avantajele www.dpap.ro: timp de livrare foarte scurt si o foarte buna sustinere a stocurilor. Echipa care a participat la realizarea acestei campanii este compusa din: Dan Popa - Director Marketing BMT, Valentin Vacarus - Client Service Director Speed Promotion, Vlad Macarie - Flash Developer Speed Promotion si Andreea Ionita - Junior Mediaplanner Speed Promotion.

Site-ul este un proiect dezvoltat de catre BIRO-Media Trading (BMT). Elementele centrale ale politicii Dpap sunt oferirea celor mai redusi timpi de livrare (maxim 90 de minute pentru zona Bucurestiului , respectiv 24 de ore pentru oricare alta zona a tarii) si o foarte buna gestiune a stocurilor, astfel încât sa poata fi onorata orice comanda care este plasata online, în orice moment.

In primele 11 luni de la lansarea sa, www.dpap.

ro a atras nu mai putin de 150 de clienti noi care trimit online periodic comenzile pentru consumabile de birou si care se adauga listei de clienti traditionali ai BMT, care apeleaza frecvent la serviciile depozitului online. Printre clientii dpap se numara Atelier Arhitectura Axa, BCR, BRD, BADUC, Centrul Medical Romar, DIEKAT CONSTRUCT, Gres de Gres, Romania Libera, Universitatea Romano-Americana, European Drinks.

Speed Promotion este agentie de publicitate full service, infiintata în 1997, care ofera servicii de strategie, creatie, media planning & buying, productie, organizare de evenimente, campanii online. Printre proiectele recent derulate se numara campaniile: "MIDOCAR recomanda Volkswagen pentru orice stare de spirit", "BDT te invita sa iubesti Mazda", "BDT - specialisti in Ford".

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar