transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-10-2006

ChampionsPlanet.ro - Heineken face online marketing si branding

ChampionsPlanet.ro - Heineken face online marketing si branding

Prin proiectul Champions Planet, marca de bere premium Heineken reuseste constant sa se promoveze tinerilor romani ce isi petrec timpul si pe internet. "Champions Planet nu inseamna doar Heineken si fotbal. Champions Planet inseamna competitie, experiente unice, premii surprinzatoare, alaturi de berea campionilor. Heineken. Champions Planet te trimite la meciurile UEFA Champions League, te tine la curent cu ultimele noutati si stiri din lumea fotbalului", se precizeaza pe www.ChampionsPlanet.ro.

Dintre berile premium de pe piata romaneasca, Heineken este cea intrata relativ tarziu (fara a lua in discutie si Peroni). Deja existau, cu un bun nivel de brand recognition, marci precum Carlsberg, Gosser, Stella Artois; undeva la limita categoriei concurau si Tuborg si Becks, astfel ca piata nu ducea lipsa de branduri premium. Intrarea Heineken pe piata a intensificat concurenta si i-a facut pe cei de la Brau Union sa puna in prim-plan in portofoliul companiei noul brand, in dauna Gosser, care continua insa lupta cu Tuborg, Becks si mai nou Holsten.

Prin platforma online www.ChampionsPlanet.ro, Heineken a derulat mai multe promotii, in prezent oferind premii (hanorac Heineken, tricou Heineken, sapca Heineken, minge Nike, bilete la meciuri din Champions League) ce fidelizeaza consumatorii si in acelasi timp sporesc valoarea brandului.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar