transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2007

Digital Marketing Forum - marketing in new media

Digital Marketing Forum - marketing in new media

Pe 27 februarie 2007 este programat la Hotel Howard Johnson Bucuresti prima editie a evenimentului Digital Marketing Forum, un eveniment nou ce isi propune sa aduca in prim-plan cele mai noi platforme de marketing si comunicare: online advertising, mobile marketing, blogging, viral marketing, podcasting, online research, 3G.

Evenimentul este organizat de Evensys si se bucura de sustinerea Orange si OgilvyOne. Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite la adresa www.digitalforum.ro, se arata intr-un comunicat de presa transmis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Invitati sa vorbeasca in acest eveniment de o zi vor fi specialisti cu experienta in comunicare, marketing, publicitate si Internet din Romania, ce vor puncta cele mai noi idei de promovare, vor explica studii de caz si solutii inovative si vor prefigura tendintele de maine. Conform site-ului evenimentului, printre vorbitori se numara Cristofor Iosub (OgilvyOne), Felix Tataru (GMP & IAA), Cristi Parvan (Zenith Media), Dragos Novac (Krogos), Madalin Matica (DotCommerce), Ciprian Stavar (IAB Romania), Mugur Patrascu (iLeo), Radu Ionescu (Kinecto).

"Alaturi de cei mai buni consultanti romani, in cadrul evenimentului va participa si Wim Vermeulen, Director of Digital Innovation pentru Ogilvy Group Central & Eastern Europe. Wim are o experienta de 17 ani in publicitate, marketing si Internet si este recunoscut pentru cateva inovatii in marketingul belgian, dintre care amintim: prima reclama IDTV, prima campanie de in-game advertising, primul show de divertisment sustinut de un brand", se arata in aceeasi sursa.

"Noile media trec in acest moment printr-un proces de dezvoltare accelerata in Romania, iar brandurile gasesc in mediul online si mobil o noua platforma de comunicare cu consumatorii lor.

Evenimentul nostru se alatura revolutiei interactive din marketing, dorind sa promoveze noile tendinte si studiile de caz de succes din domeniu", spune Dana Dumitrescu, managing partner la Evensys.

Digital Marketing Forum este cel de-al patrulea eveniment de markteing organizat de Evensys, dupa Marketing360 (mai 2006), Marketing Innovation Forum (octombrie 2006) si BrandCamp (noiembrie 2006, in cooperare cu Grapefruit). In luna martie, Evensys va organiza si primul forum dedicat relatiilor publice si comunicarii corporate - PR Forum.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar