transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-04-2008

eResearch Corp - o noua companie specializata in servicii de cercetare online

eResearch Corp - o noua companie specializata in servicii de cercetare online Incepand cu 21 aprilie 2008, eResearch Corp - companie specializata in servicii de cercetare online - va pune la dispozitia specialistilor in marketing si comunicare un prim serviciu de cercetare calitativa: eFocus. Cu ajutorul eFocus, marketerii, agentiile de cercetare si publicitate pot desfasura online proiecte de cercetare calitativa, de tipul focus-grupurilor sau a interviurilor de profunzime.

"Presiunea unor deadline-uri foarte stranse a influentat etapele normale de dezvoltare si desfasurare ale proiectelor si de foarte multe ori, procesul de cercetare, esential in luarea deciziilor, este sarit. Desfasurandu-se online, eFocus rezolva nu doar aceasta problema a timpului necesar efectuarii unui studiu, dar si o serie de alte dificultati care apar in proces datorita lipsei de resurse", a declarat Luminita Bostinaru, Managing Director, eResearch Corp.

"Datorita faptului ca se bazeaza pe o platforma online care ofera toate facilitatile necesare desfasurarii unor interactiuni de grup, serviciul eFocus aduce in cercetare o serie de avantaje specifice mediului online: rapiditate, reducerea costurilor, posibilitatea de a realiza usor studii la nivel national, accesul la grupuri tinta greu de gasit, gradul sporit de interactivitate sau posibilitatea de a discuta cu usurinta in jurul unor subiecte sensibile", se mentioneaza in comunicatul de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

In cursul acestui an compania eReaserch Corp intentioneaza sa lanseze o intreaga serie de instrumente si servicii dedicate activitatii de cercetare de marketing. Toate aceste instrumente vor fi bazate pe tehnologii specifice mediului online si se vor baza pe concepte care si-au testat deja eficienta pe alte piete sau pe metodologii de cercetare originale.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar