transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-02-2007

Google are profit de 3 miliarde USD in 2006, dublu fata de 2005

Google are profit de 3 miliarde USD in 2006, dublu fata de 2005

Compania Google si-a continuat ascensiunea in 2006 prin dublarea profitului net anual si cresterea veniturilor cu 73 la suta, informeaza AFP, citata de Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Google, companie a carei cifra de afaceri provine în principal din veniturile din publicitate, a anuntat ca în 2006 realizat un profit net de 3,07 miliarde dolari, comparativ cu 1,46 miliarde dolari în 2005, si o cifra de afaceri de 10,6 miliarde dolari, comparativ cu 6,1 miliarde dolari în 2005.

Numai în ultimul trimestru al anului trecut, Google a realizat un profit net de 1,03 miliarde dolari, de aproape trei ori mai mult fata de 372 milioane dolari în perioada similara a lui 2005. Este pentru prima data când profitul net trimestrial al grupului Google a depasit pragul de un miliard de dolari.

"Performantele noastre impresionante inregistrate în trimestrul al patrulea demonstreaza soliditatea modelului nostru economic", a declarat presedintele director executiv de la Google, Eric Schmidt. Pe propriile sale pagini de Internet, Google a realizat în ultimele trei luni ale lui 2006 venituri de 1,98 miliarde dolari, aproximativ 62 la suta din veniturile sale totale, la care s-au adaugat 1,2 miliarde dolari din veniturile publicitare provenite din mesajele plasate pe site-urile partenere care utilizeaza sistemul AdSense.

Google a angajat peste 1.000 de persoane in trimestrul al patrulea astfel ca la finele lui 2006 avea un numar total de angajati de 10.674 persoane, aproape dublu comparativ cu 2005.

De asemenea anul trecut cheltuielile de capital s-au ridicat la 1,9 miliarde dolari, comparativ cu 838 milioane dolari în 2005.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar