transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-11-2006

In 2006, Speed Promotion a directionat 100.000 EUR in publicitate online

In 2006, Speed Promotion a directionat 100.000 EUR in publicitate online

In functie si de targetul fiecarei companii, agentiile de publicitate din Romania aloca tot mai multi bani si pentru publicitatea online, tinand cont chiar de evolutia volumului de reclame pe internet de la an la an. Numarul site-urilor web de calitate a tot crescut, la fel si numarul romanilor cu acces la internet. Potrivit datelor furnizate de Dorin Boerescu, Managing Director Speed Promotion, agentia de publicitate pe care o reprezinta a alocat, in 2006, aproximativ 100.000 de euro.

"De o luna am reinceput sa oferim componenta online, dupa o perioada de insecuritate pe piata, cand multe site-uri au tot migrat intre agentii si nu puteam avea siguranta desfasurarii in bune conditii a campaniilor. Targetul in 2007 este de 150.000 de euro minim pe online", a declarat Dorin Boerescu pentru ziarul financiar exclusiv electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Avem inca unele dificultati, clientul vrea sa vada reclama cand intra pe site, e mai putin palpabil. De abia dupa ce vede rezultate in urma campaniei online isi da seama de potential. Aceasta prima etapa, de a convinge clientul sa faca si o campanie online, este cea mai dificila. In acest moment, in Romania lipsesc indicii demografici pe toate site-urile, luate impreuna.

Agentiile mari trebuie sa ia deciziile bazandu-se pe acesti indici. Daca totul ar fi unitar si echidistant, agentiile ar veni cu siguranta pe bugete mai mari. Facem asta de 3-4 ani, ne-am descurca si fara, ne-am descurcat si pana acum, dar i-am putea convinge mai usor pe clienti sa accepte si o componenta online. Ar trebui sa se stranga intr-o asociatie, sa tina seminarii cu planneri din agentiile mari si cu clientii", a mai explicat Dorin Boerescu.

"In primii 2 ani am lucrat in exclusivitate cu Arbomedia, apoi am avut nevoie de gsp.ro, care era in Netbridge. Noi militam pentru un mix, vrem ca reclama sa ajunga in contexte diferite, intr-un fel e perceputa o reclama pe un site de sport, altfel pe unul de divertisment. In online se pot realiza executii diferite cu costuri mici relativ la alte posibilitati, precum tv, astfel crescand memorabilitatea. Utilizatorul se plictiseste repede, trebuie sa ii arati executii diferite in contexte diferite, preferabil ce il intereseaza".

Speed Promotion, agentie de publicitate full service, a dezvoltat in trecut si campanii online speciale, precum cea pentru Captain Crantz, marca de cereale de la Dobrogea Grup. "Crantz.ro a fost o campanie reusita, brandul a devenit vizibil. "Productia Crantz a crescut de la 10 tone pe luna la 25 de tone pe luna intr-un interval de patru luni de campanie, ceea ce este un succes", a dezvaluit Dorin Boerescu.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar