transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2010

Insafe si UPC lanseaza ghidul online despre navigarea in siguranta pe Internet, pentru parinti si copii

Insafe si UPC lanseaza ghidul online despre navigarea in siguranta pe Internet, pentru parinti si copii Insafe, organizaţia Uniunii Europene care coordonează activităţile de conştientizare a securităţii pe Internet în Europa şi compania de comunicaţii prin cablu UPC, au lansat ghidul online despre navigarea în siguranţă pe Internet pentru părinţi şi copii. Ghidul online interactiv este tradus în 9 limbi europene şi în curând va fi disponibil şi în alte limbi. Lansarea ghidului online face parte din cadrul activităţilor dedicate Zilei Europene a Siguranţei pe Internet.

Ghidul online va extinde acoperirea pe care a avut-o varianta tiparita, care a fost lansata cu succes în urma cu doi ani. Peste 300.000 de copii ale ghidului au fost distribuite în Europa, fiind tradus în 18 limbi, inclusiv araba şi turca. In România, ghidul a fost distribuit prin intermediul Consorţiului Sigur.info, prin partenerii UPC şi prin ONG-uri.

Ghidul online - lansat în 9 ţari europene în care UPC desfaşoara operaţiuni: Irlanda, Polonia, Ungaria, Cehia, Austria, Olanda, Spania, România şi Belgia – îşi propune sa contribuie la navigarea în siguranţă online, fara riscul de a fi supuşi la comportamente nepotrivite sau chiar brutale cum ar fi coruperea sexuala a minorilor (online grooming).

Ziua Siguranţei pe Internet a fost sarbatorita anul acesta în peste 60 de ţari, beneficiind de susţinerea Comisiei Europene şi a Doamnei Viviane Reding, Comisarul Uniunii Europene pentru Societatea Informaţională şi Mass Media.
"Felicit compania UPC şi Insafe pentru această iniţiativă. Este foarte important sa subliniem potenţialele riscuri la care sunt expuşi copiii în special, când ofera date persoanale pe site-urile cu reţele de socializare. Traficul pe aceste reţele a crescut enorm în ultimii trei ani, de aceea, este şi mai mult responsabilitatea noastra sa facem din universul online un mediu sigur de care sa ne bucuram cu toţii".


Compania UPC România reconfima angajamentul sau pentru un Internet mai sigur prin lansarea acestui ghid online interactiv – un instrument excelent pentru educaţia în spiritul unei navigări sigure pe Internet şi a conştientizării nevoii de siguranţă în acest mediu. Navigarea în siguranţă pe Internet este una dintre temele predilecte pe care se concentrează programele noastre de investiţii în comunitate la nivel european. Prin lansarea acestui ghid disponibil online, UPC contribuie la succesul demersului organizaţiei Insafe de conştientizare şi sprijinire a familiilor care astfel devin mai încrezatoare când lucreaza, se joaca şi interacţioneaza online în deplina siguranţa. Creşterea semnificativă a oportunităţilor şi a informaţiei oferite de Internet nu este lipsită de riscuri, în special pentru utilizatorii mai tineri. UPC îşi doreşte să fie printre primii care iau măsuri în rezolvarea acestor probleme, pentru a face tot ce este posibil ca să facă din Internet un loc sigur pentru întreaga lume.

Ghidul, disponibil la adresa: www.esafetykit.net, va fi distribuit prin intermediul mai multor canale, incluzând nodurile locale Insafe, companiile locale UPC, organizaţii neguvernamentale şi şcoli. Ghidul urmareşte „dezvoltarea abilitaţilor” prin sprijinirea misiunii reţelei Insafe de a încuraja oamenii să folosească Internet-ul, precum şi produsele digitale şi alte tehnologii online, într-un mod pozitiv, sigur şi eficient.

Ziua Europeană a Siguranţei pe Internet este un eveniment anual, care are loc în peste 60 de ţari de pe toate cele 5 continente – incluzând toate cele 27 de ţari membre ale Uniunii Europene – în luna februarie. Este organizată de Insafe, reţeaua europeană de siguranţă a Internet-ului. Ziua Sigurantei pe Internet 2010 are tema: „Gândeşte înainte sa postezi!”. Odata ce o imagine este postata online, este greu, daca nu chiar imposibil sa o mai iei înapoi şi oricine o poate vedea. Obiectivul nu este sa împiedicam tinerii sa foloseasca aceste site-uri, ci sa îi conştientizam asupra riscurilor care pot aparea prin împartaşirea informaţiilor personale online şi sa-i încurajam sa menţina controlul asupra identiaţii lor online prin gândirea cu precauţie asupra consecinţelor. UPC Broadband este, la nivel european, sponsorul Gold al Zilei Europene a Siguranţei pe Internet. Este pentru al treilea an consecutiv când Ziua Siguranţei pe Internet se marcheaza şi în România..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Auth
Your post has moved the deatbe forward. Thanks for sharing!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar