transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2007

International Advertising Association Romania - portal de comunicare

International Advertising Association Romania - portal de comunicare

International Advertising Association - IAA Romania a lansat portalul de comunicare www.iaa.ro, ca site de stiri si informatii pentru mediul de comunicare din Romania, se arata intr-un comunicat de presa transmis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Acoperind arii relevante pentru intreaga industrie de comunicare din Romania, portalul se adreseaza tuturor celor care au contact cu aceasta (indiferent daca sunt membri ai IAA sau nu), jurnalistilor, tinerilor care vor sa patrunda în industria comunicarii, dar si pasionatilor de marketing si comunicare. Realizat cu sprijinul Webstyler, www.iaa.ro include atat o zona de acces liber pentru întreaga comunitate de marketing, cât si o sectiune dedicata exclusiv membrilor IAA".

Continutul site-ului va fi actualizat zilnic si va acoperi toate ramurile industriei de comunicare, de la clasicele marketing, publicitate, media si relatii publice si pana la research, dezvoltare web, legislatie sau corporate social responsibility.

"Asa cum IAA este o asociatie ce reprezinta interesele industriei de comunicare din România la fel va fi si web-site-ul asociatiei. www.iaa.ro va fi un mijloc prin care IAA va reusi sa vina in intampinarea nevoilor specifice unei industrii foarte dinamice in care informatia primita intr-un mod rapid si obiectiv este esentiala . Dorim ca acest site sa devina o unealta utila pentru industrie si un punct de referinta al industriei de comunicare, nu doar o adresa web", a declarat Felix Tataru, Presedinte IAA Romania.IAA este organizatie ce apara interesele comune ale tuturor disciplinelor din intregul spectru al comunicarilor de marketing - de la clienti si agentii de publicitate pâna la mass media. Este o asociatie ce cuprinde toate disciplinele implicate în construirea unei marci si are o organizare globala, cu baze în 76 de tari. In Romania, IAA reuneste 105 companii, firme care fac publicitate pentru produsele/serviciile lor, medii si agentii de publicitate. Rolul sau este sa promoveze în România standardele internationale recunoscute în domeniul publicitatii.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar