transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-04-2008

Internetics va premia eficienta proiectelor online

Internetics va premia eficienta proiectelor online Internetics va premia eficienta proiectelor online, incepand cu editia din 2008. Directia in care se indreapta festivalul a fost marcata chiar de la editia 2007, cand criteriile de jurizare au inclus si eficienta.

Internetics incearca sa mobilizeze aceasta industrie sa isi masoare eficienta. Pentru ca rezultate masurabile inseamna o evolutie a industriei si aceasta este una dintre misiunile asumate de festival: cresterea industriei online din Romania. In cadrul Internetics se acorda an de an o serie de premii in competitia care reuneste, incepand cu 2008, trei categorii de concurs: una dedicata continutului online, o a doua dedicata afacerilor online si o alta publicitatii si comunicarii online.

"Internetics asista de opt ani evolutia industriei online din Romania si a premiat an de an cei mai buni si inovatori reprezentanti ai acesteia. Festivalul continua sa asiste si sa promoveze dezvoltarea online-ului romanesc si intentioneaza sa incurajeze evolutia continutului in acest cadru si functionarea corecta si eficienta a acestuia.
Internetics are incredere in dorinta de standardizare si de evolutie a tuturor celor care activeaza in acest domeniu si tocmai de aceea crede in mobilizarea acestora pentru masurarea rezultatelor obtinute prin proiectele lor pe internet", au mentionat reprezentantii Internetics.

Pana la relansarea site-ului www.internetics.
ro, care va avea loc la mijlocul lunii iunie, la aceasta adresa web se va regasi blogul Internetics care va anunta toate noutatile legate de festival, inclusiv juriul editiei de anul acesta. Timp de doua luni acesta va fi un spatiu unde comentariile tuturor celor interesati vor fi binevenite si luate in considerare pentru imbunatatirea festivalului, in toate aspectele sale. Inscrierile in concursul Internetics 2008, cea de-a opta editie, se vor putea face in perioada iulie - septembrie, online, pe www.internetics.ro. Evenimentele din cadrul festivalului vor avea loc in perioada 29-30 octombrie.

Internetics este un proiect al Millenium Communications, companie care a fost infiintata in anul 1998, ca o agentie de PR. In prezent, Millenium are trei divizii separate: PR, BTL si proiecte proprii - Internetics, AdPrint, Gala Societatii Civile.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar