transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-11-2006

Logipromo.ro - Logitech face din nou marketing prin concurs online

Logipromo.ro - Logitech face din nou marketing prin concurs online

Dupa ce a desfasurat o campanie de promovare bazata pe un concurs online la adresa de internet www.logigame.ro, compania Logitech recidiveaza cu un mecanism similar, destinat unei perioade cu vanzari mari - luna decembrie. Logitech a lansat pe site-ul www.logipromo.ro un concurs a carui desfasurare a inceput la data de 15 noiembrie 2006 si a carui derulare va continua pana la data de 31 decembrie 2006, se precizeaza in regulamentul oficial al campaniei, consultat de www.SMARTfinancial.ro.

"Pentru ca este cuminte, computerul tau merita un cadou de Craciun! De Sarbatori, nu uita cine ti-a fost alaturi tot anul! Si... cumpara-i o tastatura sau un desktop Logitech! Pentru grija pe care o ai fata de calculatorul tau, Logitech te va rasplati cu o camera web! Fiecare al cincisprezecelea cumparator autentificat primeste o camera web. Pot participa la promotie doar persoanele care cumpara o tastatura sau un desktop Logitech în perioada 15 noiembrie - 31 decembrie 2006. Cadourile vor fi acordate în limita stocului disponibil", se precizeaza pe www.logipromo.ro.

Un participant se poate autentifica pe site-ul www.logipromo.

ro de mai multe ori cu conditia sa achizitioneze mai multe tastaturi sau desktopuri Logitech. Un participant se poate autentifica o sigura data pe baza unui bon ce atesta achizitionarea unei tastaturi sau unui dektop Logitech in perioada 15 noimbrie 2006 – 31 decembrie 2006. Premiile constau in 200 camere web Logitech QuickCam Express. Regulamentul complet este disponibil la aceeasi adresa web.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar