transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-02-2007

Magnetique Marketing doreste crestere de 360.000 euro pentru publicitatea online

Magnetique Marketing doreste crestere de 360.000 euro pentru publicitatea online

Magnetique Marketing a lansat o noua publicatie online in portofoliul sau. Odata cu lansarea site-ului www.menreport.ro, Magnetique estimeaza venituri în crestere cu 360.000 Euro în 2007 in ceea ce priveste publicitatea online, se arata intr-un comunicat de presa transmis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Menreport.ro se doreste a fi o revista de cultura masculina, destinata acelor barbati care prefera deopotriva stilul de viata cat mai rafinat si elegant, dar care în acelasi timp sunt pasionati de noutatile în materie de high tech, sanatate, fashion si divertisment, cu venituri high si o cultura masculina bine definita.

Principala tinta a celor de la Magnetique este ca prin menreport.ro sa reuneasca toate informatiile interesante si necesare barbatulului zilelor noastre intr-un singur portal. Targetul principal al menreport.ro este constituit de barbatii puternici, independenti, care stiu ce vor si cum sa obtina, cu vârste cuprinse între 20 si 35 de ani si venituri high."Publicul menreport.ro se doreste a fi unul educat, cu deschidere catre tot ceea ce înseamna nou. Prin lansarea acestei publicatii online am dorit sa intram si pe segmentul masculin si estimam ca pâna la sfârsitul anului, menreport.ro va fi unul dintre cele mai reprezentative portaluri de gen de pe piata romaneasca, nu doar ca numar de utilizatori ci si ca fidelitate a comunitatii online formate în jurul acestui portal. In ceea ce priveste veniturile din publicitatea on-line, odata cu lansarea menreport.ro estimam ca pana la finalul anului 2007, se va înregistra un total de 360.000 Euro", declara Eveline Fabritius, Head Manager Magnetique Marketing.

Aceasta lansare face parte din strategia Magnetique de a se concentra pe dezvoltarea publicatiilor online de nisa. Prin menreport.ro, Magnetique doreste sa exploreze nisa dedicata publicului masculin, neexploatata înca, spre deosebire de segmentul dedicat publicului feminin, insa cu un potential insemnat. Magnetique Marketing detine în portofoliul sau revistele online iDieta.ro, maze.ro si Stiletto.ro.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar