transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-11-2006

Manifest pentru frumusete adevarata, lansat de Dove si in Romania

Manifest pentru frumusete adevarata, lansat de Dove si in Romania

In toate tarile unde s-a lansat campania speciala Dove de promovare a conceptului "pentru frumusete adevarata", prin care varsta si dimensiunile corpului sunt puse mai prejos de "adevarata frumusete", succesul la nivel de branding si marketing a fost indiscutabil. Dove a "lovit" exact acolo unde exista un spatiu liber si a reusit sa se diferentieze de alte produse, tocmai prin concept, prin imagine, prin valorile pe care le propune brandul.

In Romania, campania s-a lansat pe mai multe canale media, inclusiv outdoor si pe internet, acolo unde a fost realizat web-siteul www.manifestpentrufrumuseteaadevarata.ro - o ilustrare a conceptului Dove si in acelasi timp un manifest, un forum, un creator de curent.

"In primavara anului 2004, Dove a lansat in Europa Manifestul pentru frumusetea adevarata, printr-o campanie publicitara diferita de tot ce se facuse pana atunci. Campania, realizata in colaborare cu fotograful de celebritati Ian Rankin, prezenta un grup de femei obisnuite, cu forme generoase, asa cum nu sunt de obicei reprezentate in publicitate, femei care insa se simteau bine in pielea lor. Aceste sase femei obisnuite au fost recrutate pe strada si au fost alese tocmai datorita increderii si farmecului lor.

In fotografii ele nu purtau nimic altceva decat lenjerie intima, iar imaginile nu au fost retusate sau modificate deloc inainte de aparitie", se explica chiar pe website-ul lansat de Dove in Romania.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar