transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-09-2006

Midocar si Speed Promotion - Volkswagen pentru orice stare de spirit

Midocar si Speed Promotion - Volkswagen pentru orice stare de spirit

In cursul lunii septembrie 2006 a fost relansata campania de imagine derulata de dealerul Volkswagen care are drept obiectiv cresterea notorietatii brandului Midocar, se arata intr-un comunicat de presa transmis de catre Speed Promotion ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Campania se deruleaza pe mai multe medii: internet, radio, presa, reteaua Monopoly TV, sampling si cuprinde si expunerea de modele Volkswagen în locatii cu trafic intens. Spotul radio, denumit "Maimuta", a fost realizat de catre agentia Speed Promotion în colaborare cu Animotion Production si prezinta ipostaze si stari de spirit diferite din viata, Volkswagen fiind raspunsul pentru fiecare dintre acestea.

Campania radio implica difuzarea spotului pe posturile Kiss FM si Radio 21 si este completata de difuzarea unui clip de prezentare în centrele comerciale Carrefour, Cora si Metro prin intermediul retelei Monopoly TV.

Actiunea de sampling s-a desfasurat în perioada 19 - 21 septembrie si a constat în distributia a 80.000 de flyere în zone importante din Bucuresti: Piata Unirii, Calea Victoriei intersectie cu Stirbey Voda, Mihai Eminescu intersectie cu Dorobanti, Piata Presei Libere, Strada Barbu Vacarescu intersectie cu Bulevardul Lacul Tei.

Campania de imagine va continua pana la sfarsitul anului în presa scrisa, cu aparitii saptamanale în Ziarul Financiar. Macheta va avea acelasi concept ca si flyerele si spoturile difuzate si este realizata de catre Speed Promotion.

Echipa care a participat la realizarea campaniei este compusa din: Raluca Tihan - Responsabil Marketing Midocar, Florin Negulescu - Account Manager Speed Promotion, Luiza Lican - BTL Executive Speed Promotion si Valentin Vacarus - Client Service Director Speed Promotion.Infiintat în 1992, Midocar a fost primul dealer Volkswagen din Romania si este în prezent unul dintre cei mai importanti distribuitori Volkswagen si Audi din tara. Speed Promotion este agentie de publicitate full service, înfiintata în 1997. Ofera servicii de strategie, creatie, media planning & buying, productie, organizare de evenimente, campanii online.

Pe langa colaborarea cu Midocar, inceputa în 2000, Speed Promotion a derulat multiple proiecte pentru companii din domeniul auto precum: BDT (dealer Ford si Mazda), Protruck, Cefin, Agip.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar