transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-01-2008

Noutati la Digital Marketing Forum 2008

Noutati la Digital Marketing Forum 2008

Pe data de 27 februarie 2008 va avea loc a doua editie a evenimentului de promovare si comunicare in new media, Digital Marketing Forum. Evenimentul este organizat de Evensys si va avea loc la J.W. Marriott Grand Hotel Bucuresti.

Editia de anul acesta aduce o serie de noutati, programul este completat cu noi subiecte de interes, iar alaturi de specialistii romani in new media, in sesiunile acestei editii sunt invitati si vorbitori internationali, profesionisti de talie internationala in domeniul marketingului digital.

Deasemenea, evenimentul din acest an va lansa atat un produs editorial cat si o cercetare de piata originala, dedicata perceptiei asupra brandurilor in mediul online.

Digital Marketing Forum 2007 a cuprins 4 conferinte si o masa rotunda in cadrul evenimentului. Editia de anul acesta propune 2 conferinte, 3 workshop-uri, o sesiune cu studii de caz, o masa rotunda si o sesiune dedicata noilor idei de promovare.

Masa rotunda va beneficia de prezenta unor specialisti regionali, fiind reprezentate tari precum Polonia, Slovacia, Croatia, Bulgaria, Serbia sau Ungaria.

Una din atractiile evenimentului de anul acesta si din editiile viitoare va fi primul studiu dedicat prezentei online a brandurilor de pe piata locala.

Impartit pe mai multe categorii de produse si servicii, studiul va releva perceptia asupra brandurilor in mediul online.

O alta atractie va fi primul ghid tiparit dedicat mediului online si mobil de la noi. Report-ul va contine o analiza a pietei de online si un "catalog" de firme specializate in domeniu.

Alaturi de specialistii romani in new media, in sesiunile acestei editii sunt invitati si cativa vorbitori internationali, oameni cu experienta si greutate in mediul online si mobil.
In cadrul evenimentului, cei care au idei noi de promovare in new media vor avea ocazia sa le prezinte in fata audientei. Sesiunea este deschisa tuturor celor interesati de mediul online si mobil. In urma aplicarii vor fi selectate cinci idei care vor avea sansa de a fi prezentate in cadrul sesiunii.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar