transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-02-2008

Peste 400 de persoane au participat la Digital Marketing Forum

Peste 400 de persoane au participat la Digital Marketing Forum

Digital Marketing Forum, primul eveniment dedicat marketingului online si mobil, s-a bucurat de prezenta a 420 de persoane pe parcursul intregii zile de desfasurare. Evenimentul a avut loc pe data de 27 februarie, a fost organizat de Evensys in colaborare cu OgilvyOne, Adobe, Pepsi, Lipton, Beko si Thinkdigital si a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Plaza.

In cadrul Digital Marketing Forum au sustinut prezentari 10 invitati internationali, specialisti de renume in branding, marketing si new media, profesionisti de talie mondiala in domeniul comunicarii. Printre acestia se numara Alexander Schoenfeld, Creative Director Landor Hamburg, Filip Pieczynski, Gemius Poland sau Alain Heureux, presedinte IAB Europe, Odysseas Ntotsikas, Thinkdigital Europe.

Cu ocazia evenimentului a fost lansata Digital Marketing Report, prima publicatie anuala in domeniul new media, care a constat intr-o analiza a domeniului online precum si o prezentare a firmelor specializate din new media. Reportul a continut topuri ale firmelor din domeniu, precum si noutati din domeniu.

In premiera, in cadrul evenimentului au fost prezentate si rezultatele studiului pe care compania Gemius in colaborare cu Evensys l-au organizat, studiu menit sa analizeze perceptia utilizatorilor online asupra brandurilor cele mai vizibile din acest domeniu. Studiul, Leading Brands by Romanian Internet Users, a continut totodata si clasamente ale brandurilor internationale si romanesti, din diverse domenii de activitate, precum IT, auto, telecom sau electronice, electrocasnice si cosmetice. Studiul a relevat faptul ca Nokia, Coca-Cola si Mercedes sunt cele mai vizibile branduri din mediul online local.Evenimentul s-a bucurat totodata si de prezenta specialistilor europeni in new media, care au sustinut o dezbatere in cadrul celei de-a treia sesiuni a Digital Marketing Forum. Prinre invitati se numara Andjelija Kovac Striko, Marketing Manager of Neogen d.o.o. (Serbia), Elena Lazarova, BU Manager, Neogen (Bulgaria) , Csanád Bánhegyi, Search Marketing Expert, Carnation (Ungaria) si Jan Sifra, Marketing & Communication Manager, eTarget (Slovacia).

In cadrul Digital Marketing Forum a fost organizata si o sesiune deschisa tuturor celor care au idei noi si neconventionale de marketing in new media. "Laboratorul" a prezentat idei selectate din randul aplicantilor. Cei cinci finalisti care au sustinut prezentari in aceasta categorie sunt Dragos Novac, Managing Partner, Urbee, Dragos Manac, Lead Operations, SNS, Florin Grozea, General Manager, e-OK si Catalin Drula, Managing Director, Personal Networks.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar