transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-02-2007

Pmedia.ro - retea de bloguri ce incearca sa ofere si publicitate in mod profesionist

Pmedia.ro - retea de bloguri ce incearca sa ofere si publicitate in mod profesionist

In acelasi timp cu dezvoltarea blogurilor in Romania si cu miscarile din zona publicitatii online, a aparut tot mai conturata ideea de a se vinde in mod organizat publicitate pe bloguri si de a exploata astfel si comercial un mediu care, la baza, este pornit din demersuri necomerciale. Majoritatea ideilor au ramas la stadiul de idei, cu mici exceptii blogurile romanesti nereusind sa se reprezinte si in fata advertiserilor.

Publimedia a lansat insa recent, in varianta Beta, portalul www.pmedia.ro, o retea de bloguri tematice, pe diverse nise, care propune din start oferirea de publicitate online in mod profesionist. Mai exact, este vorba despre un serviciu denumit AdWert.

"Este un serviciu dedicat in exclusivitate celor care doresc sa-si faca publicitate in reteaua de bloguri Pmedia, indiferent daca campania dispune de un buget mic, mediu sau mare. Cel mai important avantaj al serviciului AdWert este o precisa targetare a reclamei, reteaua dispunand de o impartire clara a blogurilor in categorii(nise). Sistemul de reclama oferit este atat cel clasic(bannere), cat si unul de publicitate textuala, extrem de eficient", se arata pe site-ul pmedia.ro, consultat de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.Plafonul minim pentru rularea unei campanii publicitare in reteaua Pmedia este de 45 lei, deci targetul este foarte extins. Costurile sunt, evident, destul de mici, 1000 de afisari costand pana la 6 lei. "Odata cu achizitionarea unei campanii de publicitate in reteaua noastra, primiti acces la toate statisticile, putand urmari in orice clipa modul in care se desfasoara acestea", promit oficialii Publimedia.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar