transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-03-2010

Program Rabla pentru softuri de gestiune si contabilitate

Program Rabla pentru softuri de gestiune si contabilitate Transart anunta lansarea oficiala a "Programului Rabla 2010 pentru softuri de gestiune si contabilitate" si a sitului www.rablasoftware.ro, site suport dedicat campaniei promotionale de sustinere a acestui program.

Programul "Rabla in Business software" este o initiativa a casei de software Transart adresata companiilor romanesti care doresc sa isi modernizeze infrastructura software utilizata pentru managementul operational al afacerii.

Programul are acoperire nationala si va fi derulat atat on-line pe www.rablasoftware.ro cat si prin partenerii autorizati ai Transart. Companiile romanesti care utilizeaza aplicatii de gestiune si contabilitate mai vechi, care nu le mai satisfac nevoile operationale, se pot inregistra pe situl www.rablasoftware.ro, completand formularul de inscriere in program.

Aplicantii la acest program care decid sa implementeze una din aplicatiile Transart aflata in portofoliul de solutii ERP de la Transart vor beneficia de un discount cuprins intre 15% (implicit) si 25% din valoarea licentelor noi achizitionate.

„Conform unor analize facute de compania noastra, 57% dintre firmele mici si medii, utilizeaza aplicatii invechite care, fie produc sistematic inconsistente in procesarea unor date esentiale pentru afacere, fie sunt lipsite de suport din partea furnizorilor.
Transart vine in intampinarea acestor companii cu produse de calitate, cu o echipa de implementare experimentata si cu o propunere financiara extrem de atractiva: recuperarea unei parti din investitia in aplicatia anterioara (buy-back), sub forma unui discount de pana la 25% din valoarea noilor licente achizitionate de la Transart.” declara Radu Chis, Area Sales Manager ERP - Transart.

Transart a aniversat recent 13 ani pe piata de business software si este lider pe piata din Romania in furnizarea de aplicatii software pentru afaceri, pe verticala de comert si distributie..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Johana
Hei Anonym.Tusen takk for se5 hyggelig koamnetmr. Opphenget har jeg kjf8pt i Hokksund pe5 en interif8rbutikk i hoved-handlegaten. Vet ikke hva den heter, var bare pe5 gjennomreise, se5 er ikke kjent der oppe. Ellers tror jeg de har hatt samme pe5 Poulsson som ligger ca i Majorstuekrysset. Vet at det er noe som heter Nomi import som er grossist. Du kan jo prf8ve e5 ringe dem e5 hf8re hvor den finnes.Lykke til.Christine
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar