transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-02-2008

Radu Voinescu - noul Client Service Director la Senior Interactive

Radu Voinescu - noul Client Service Director la Senior Interactive

Radu Voinescu este noul Client Service Director la Senior Interactive. Nascut pe 5 februarie 1977, acesta este licentiat in Publicitate si Relatii Publice in cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii Bucuresti (2001) si a absolvit un masterat de Comunicare Publica si Politica in cadrul Universitatii Paris XII (2002).
De asemenea, intre 2002-2004, a absolvit un Master of Science in Management (Liste d’Excellence, Bourse d’Excellence) la HEC Paris, cel mai bine cotat MSc in Management din Europa, conform clasamentului Financial Times.

Inainte de plecarea in Franta, Radu a lucrat in Romania pentru diverse proiecte de relatii publice sau in publicitate pentru Prospero, divizia de BTL a Graffiti BBDO. Experienta franceza cuprinde proiecte in zone variate de business, de la project management la client service, pentru companii ca Webhelp (Paris), PricewaterhouseCoopers (Paris), Accor Client Contact Center (Paris) sau Sofitel Paris Porte de Sevres (Accor Group). De asemenea, in ultimul an Radu a supervizat, ca si consultant independent, implantarea in Romania a mai multor filiale ale unor grupuri si firme straine, prin fuziuni si achizitii.

"Sunt angajat sa oferim tuturor clientilor nostri un serviciu de o calitate ireprosabila, astfel incat lucrand cu noi sa aiba o experienta de acelasi nivel cu aceea de a fi servit intr-un mare hotel de cinci stele. Ma bazez la Senior Interactive pe una dintre cele mai puternice echipe din piata romaneasca de online, pentru a depasi asteptarile clientilor nostri, prin viziune in abordare, creativitate si calitatea serviciilor", a spus Radu Voinescu.

"Venirea lui Radu Voinescu in echipa Senior Interactive face parte dintr-un proces strategic de consolidare a structurilor de business din companie.

Incercam permanent sa combinam competentele strategice si puterea de dezvoltare cu viziunea de ansamblu asupra proceselor de marketing si comunicare. Echipa Senior Interactive numara acum 25 de persoane, Radu urmand sa coordoneze o echipa de client service de 6 oameni. Aveam nevoie de o persoana care sa poata gestiona cu viziune conturile mari pe care le-am castigat in ultimul an si pe cele pe care dorim sa le castigam in anul care vine. Experienta lui Radu a facut usoara alegerea noastra. Venirea lui Radu este un argument in plus pentru marimea, calitatea si maturitatea echipei, care ne permit abordarea multilaterala a unor proiecte complexe de marketing si comunicare online", a declarat Mihai Tataru, Managing Partner la Senior Interactiv.

 

Senior Interactive este o agentie full-service de comunicare online. Ritmul constant de crestere, cifra de afaceri si amploarea proiectelor desfasurate, recomanda Senior Interactive ca unul dintre principalii jucatori pe piata romaneasca de consultanta, design si dezvoltare de campanii de marketing si comunicare online. Senior Interactive este o companie membra a Senior Group.

Principalele servicii oferite sunt: consultanta si strategia de comunicare online, mecanisme de campanii online, web design si web development, integrare cu campanii si promotii offline, search engine optimisation, dezvoltarea de advergames si online media planning.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Interactive se numara: Alexandrion Group Romania, Gazeta Sporturilor (Convergent Media), Heineken Romania (Heineken, Golden Brau, Goesser), Integrine, Koh-I-Noor Romania, Henkel Romania (Perwoll), Ferrero (Kinder Bueno), Philip Morris (Marlboro, Parliament, L&M, Virginia Slims, Chesterfield, Assos, Next, Red & White), Renault Romania, Romconstruct, Solvay Pharmaceuticals, StanleyBet Romania, Unilever SCE (Sunsilk, Axe), Vitan Towers.

 

Senior Interactive a dezvoltat diverse proiecte de comunicare interactiva online si offline, impreuna cu agentii de publicitate ca: Grey Worldwide Romania, Leo Burnett, Lowe Worldwide Romania, new media Agency, Propaganda, Publicis, Punct Advertising, Sister, Starcom Direct, TBWA/Merlin, Violet Advertising.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar