transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-02-2008

Raiffeisen Banca pentru Locuinte - o noua imagine online

Raiffeisen Banca pentru Locuinte - o noua imagine online

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a lansat noul site www.rbl.ro, ce va putea fi accesat în paralel cu vechiul site, www.railoc.ro. Ca o noutate absolută ar fi şi faptul că s-a încercat structurarea informaţiei, astfel încât cei interesaţi să aibă posibilitatea de a obţine o gamă cât mai amplă de detalii cu privire la modalităţile de achiziţionare, cumpărare, renovare a locuinţei sau paşii ce trebuie parcurşi în realizarea unui astfel de proces.

Astfel, cei ce vor accesa noul site RBL vor putea găsi, atât modalităţile de achiziţionare/ renovare/ cumpărare a unei locuinţe cât şi site-uri de specialitate ce îi vor ajuta în cunoaşterea mai amănunţită a întregului proces de achiziţionare/ cumpărare/ construire a unei locuinţe.

În plus, cei interesaţi pot să îşi calculeze rata de creditare cu ajutorul unui calculator de rate sau să afle perioada de rambursare cu ajutorul unui simulator de calcul performant, în funcţie de tipul creditului, varianta de tarif sau tipul garanţiei.

Mai mult, noul site RBL se adresează şi celor care doresc sa aibă o carieră în domeniul bancar. În acest sens, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe oferă posibilitatea completării unui CV online, în urma căruia se va face recrutarea de personal atât în domeniul vânzări, cât şi în cadrul altor departamente existente în Bancă.

"Internetul este unul dintre cele mai frecvent întâlnite mijloace de comunicare. Din ce în ce mai multă lume îl foloseşte şi, de aceea , prin relansarea site-ului RBL încercăm să ne îmbunătăţim comunicarea atât cu actualii clienţi cât şi cu cei potenţiali.

Dacă până acum ne adresăm în special celor cu venituri mici si medii, am constatat că, produsul de economisire-creditare începe să fie bine privit şi de cei cu un câstig peste medie sau chiar mare. De aceea, considerăm că este foarte important să oferim informaţii cât mai ample şi mai concrete despre produsele noastre, care să satisfacă întreaga gamă de clienţi", a declarat Ionuţ Costea, preşedintele RBL.

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe oferă produse de economisire-creditare, orientate exclusive spre îmbunătăţirea situaţiei locative. În acest sens, cei care încheie contracte de economisire-creditare trebuie să economisească o perioadă de timp după care pot obţine credite cu dobânzi fixe pe toată perioada creditului, mult sub nivelul pieţei, de 6% pe an. Pe toată perioada de economisire, clienţii primesc la soldul economisit o primă de stat care în acest moment este de 15% pe an, dar nu mai mult de 150 de euro, şi o dobândă de 3% oferită de bancă. Finanţările obţinute pot fi folosite doar pentru îmbunătăţirea domeniului locativ: renovare, modernizare, extindere, construcţie sau cumpărare de locuinţe.

Produsele oferite de RBL sunt vândute în prezent prin trei canale de distribuţie principale: o reţea de agenţi proprii în care lucrează peste 4000 de colaboratori activi, sucursalele şi agenţiile Raiffeisen Bank şi prin parteneri de afaceri.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar