transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2008

Raportul anual pentru 2007 al GE - disponibil online

Raportul anual pentru 2007 al GE - disponibil online GE a anuntat ca raportul sau anual pentru 2007, intitulat "Invest and Deliver: Every Day" (Investim si livram rezultate: in fiecare zi) este acum disponibil pe site-ul web al companiei, la www.ge.com/annual07. Jeff Immelt, Presedinte si CEO al companiei, a gazduit o transmisie pe Internet interactiva, pentru investitorii din retail, pentru a discuta raportul anual si previziunile pentru 2008, dar si pentru a raspunde la intrebari adresate de investitori.

"Raportul anual din acest an se concentreaza asupra performantelor solide inregistrate de companie in 2007 si asupra modului in care compania valorifica tendintele importante de crestere, urmarind sa isi atinga cele patru prioritati strategice. Raportul include scrisoarea adresata investitorilor de catre Jeff Immelt, Presedinte si CEO; capitole ilustrate despre principalele tendinte de crestere, unitatile de business si liderii GE; o scrisoare din partea Directorului Consiliului de Administratie, Ralph Larsen, despre filosofia de compensatie a Companiei; o prezentare generala a aspectelor legate de guvernare si cetatenie si o sectiune financiara completa", se precizeaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

"GE este o companie diferita, pentru ca noi investim in viitor, dar livram produsele si serviciile noastre astazi. Detinem o pozitie unica, pentru a castiga temele esentiale ale acestei epoci. Noi contribuim la crearea viitorului si, prin acest lucru, ne impulsionam propria crestere. Suntem o companie lider. Am cladit afaceri puternice, care detin pozitii castigatoare pe pietele unde opereaza. impreuna, unitatile noastre de afaceri asigura o crestere consistenta a profiturilor, pe parcursul ciclurilor noastre de evolutie.
Suntem o companie de inalta performata. Putem pune in functiune idei preluate de la toate nivelurile Companiei, pentru a impulsiona cresterea organica superioara, marjele si profiturile noastre. Suntem o companie care dezvolta lideri. Echipa noastra este experimentata, totusi invata lucruri noi in fiecare zi. Punctele noastre de referinta sunt profunde", a notat in scrisoarea sa Jeff Immelt, Presedinte si CEO al GE.

Bazandu-se pe succesul raportului sau anual online, complet interactiv, compania a creat modalitati noi, inovatoare, de a lua legatura cu investitorii prin conexiuni digitale. In ultimii doi ani, Presedintele si CEO-ul, Jeff Immelt, a transmis mesaje audio si video catre investitori. In acest an, Immelt a fost moderatorul unei discutii in direct cu investitorii din retail despre GE, raportul anual, piata si previziunile pentru 2008. Immelt i-a avut ca invitati speciali pe: Chrystia Freeland, editorul-sef pentru SUA al Financial Times si Carl Quintanilla, co-prezentator al programului CNBC "Squawk Box".

Cu produse si servicii care variaza de la motoare de avioane, generare de energie, procesarea apei si tehnologii de securizare pana la imagistica medicala, servicii financiare pentru companii si persoane fizice, productie media, GE deserveste clienti din peste 100 de tari si are peste 300.000 de angajati in intreaga lume.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar