transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-10-2006

Romstal permite plata online a produselor, cu solutii DotCommerce

Romstal permite plata online a produselor, cu solutii DotCommerce

Magazinul online al companiei romanesti Romstal, disponibil la adresa de internet www.romstal.ro, permite plata produselor direct prin card bancar, pentru orice utilizator ce detine un astfel de instrument. Romstal este lider absolut pe segmentul de piata care priveste importul si comercializarea echipamentelor pentru instalatii termo-hidro-sanitare, ceramica (gresie si faianta), corpuri de iluminat si echipament electric, conform datelor subliniate si de DotCommerce, compania ce a oferit solutia de plati online pe Romstal.ro.

Inca din 1994, Romstal este intr-o continua expansiune, dezvoltand puncte de vanzare pe tot cuprinsul teritoriului Romaniei, dar si in afara granitelor - Ucraina, Republica Moldova, Italia. In prezent, magazinul online al companiei ofera si o oferta foarte interesanta - reduceri de 15% pentru orice comanda realizata prin intermediul site-ului www.romstal.ro pana pe 31 decembrie 2006. Reducerea de 15% se aplica la pretul fara TVA al fiecarui produs. Promotia este promovata de Romstal si printr-o campanie de publicitate online.

"Iata ca, in continuare mizand pe flexibilitate si adaptabilitate, Romstal raspunde cu profesionalism nevoilor clientilor si alege sa introduca o noua facilitate: plata online a produselor.

Increderea si respectul stau la baza oricarei relatii. Tocmai de aceea, Romstal a ales solutiile de plata online oferite de DotCommerce Romania. Romstal a ales sa raspunda astfel prin dinamism nevoilor unei piete aflata intr-o continua evolutie", subliniaza oficialii DotCommerce, citati de www.SMARTfinancial.ro.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar