transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-02-2008

Senior Interactive a dezvoltat portalul de companie pentru Renault Technologie Roumanie

Senior Interactive a dezvoltat portalul de companie pentru Renault Technologie Roumanie

Senior Interactive a dezvoltat portalul de companie pentru Renault Technologie Roumanie (RTR), singurul centru de inginerie auto din Europa de Est şi zona mediterană, ce urmeaza sa devina cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Franţei, cu aproximativ 3000 de angajaţi. Portalul prezinta informatii despre activitatile companiei si este concentrat pe procesul intens de recrutare desfasurat de RTR, site-ul fiind integrat direct cu solutia de recrutare a companiei, SincronHR.

Site-ul www.renault-technologie-roumanie.com reprezinta unul dintre principalele instrumente de recrutare ale companiei. Cu acest scop, interfata grafica este dublata de integrarea cu o puternica solutie de recrutare web based, "Sincron - software de recrutare". Astfel, este asigurata preluarea candidatilor ce aplica pentru diversele pozitii in site, direct in aplicatia de recrutare, care este integrata cu acesta.

"Ma bucur ca am reusit dezvoltarea site-ului intr-un timp foarte scurt, in principal datorita unei foarte bune colaborari cu Senior Interactive. Speram ca acest site sa creasca si sa devina o oglinda a profesionalismului si performantelor ambelor companii", a declarat Anca Oreviceanu, Director de Comunicare al Renault Technologie Roumanie.

"Trebuie sa spunem ca inainte sa stim ca vom colabora cu Renault Technologie Roumanie, ne-am simtit, justificat sau nu, flatati in orgoliul nostru balcanic de alegerea facuta de Renault sa dezvolte acest centru de excelenta in Romania. Faptul ca ni s-a oferit ocazia sa lucram pentru RTR, ne-a facut sa avem acelasi sentiment, la nivelul propriei noastre agentii.

Ca si in cazul Romaniei, asocierea cu excelenta in cercetare-dezvoltare ne onoreaza si ne obliga sa oferim servicii de comunicare online la nivelul standardelor clientilor nostri", a declarat Mihai Tataru, Managing Partner la Senior Interactive.

Renault Technologie Roumanie (RTR) este singurul centru de inginerie auto din Europa de Est şi zona mediterană, iar pe termen mediu va deveni cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Franţei, cu aproximativ 3000 de angajaţi.

Renault Technologie Roumanie (RTR) cuprinde în principal activităţi de inginerie (studii şi încercări), dar şi funcţiile de achiziţii, design şi suport (gestiune, resurse umane, informatică).Domeniile principale de activitate ale Renault Technologie Roumanie sunt conceperea şi perfecţionarea vehiculelor, precum şi adaptarea motoarelor şi a cutiilor de viteze.

RTR are ca misiune dezvoltarea de proiecte vehicul (vehicule personale şi vehicule utilitare) şi de mecanică fabricate în uzinele din regiune sau destinate pieţelor din zona Euromed (Europa Orientală, Rusia, Magreb, Turcia), în special vehicule dezvoltate pe platforma Logan. În prezent, RTR are în lucru mai multe proiecte din segmentul vehicule în colaborare cu ingineria din Europa. Pe termen lung, RTR va deveni centrul de referinţă pentru vehiculele dezvoltate pe platforma Logan. Renault a creat deja peste 800 de posturi în inginerie şi funcţii suport în 2007 şi va mai crea cel puţin încă 1000 în următorii doi ani.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar