transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-03-2007

Spatiul publicitar Yahoo, contractat de Alka pentru 8 martie 2007

Spatiul publicitar Yahoo, contractat de Alka pentru 8 martie 2007

Alka Grup a contractat spatiul Yahoo Messenger si Yahoo Insider pentru o zi, pentru a derula de 8 Martie o campanie dedicata doamnelor si domnisoarelor, au anuntat oficialii companiei, citati de www.SMARTfinancial.ro. Bannerele Alka vor fi prezente pe durata intregii zile pe Yahoo!, invitand utilizatoarele sa patrunda intr-un spatiu virtual, special creat pentru ele - www.alkaoziperfecta.ro - si sa se inscrie în competitia "Ingrediente pentru o zi perfecta", lansata pentru aceasta zi.

Participantele vor avea posibilitatea de a descrie cum îsi imagineaza o zi perfecta, iar Alka îi va oferi castigatoarei un premiu de 1000 Euro cu care îsi va putea procura "ingredientele" necesare pentru a trai în realitate o asemenea zi. În plus, campania lansata de 8 Martie va permite, online, crearea unui spatiu personalizat, cu toate "aromele" pentru ca toate participantele sa se simta bine în aceasta zi deosebita, alegându-si design-ul, starea, culoarea si sunetele favorite.

"Si pentru ca muzica accentueaza starea de bine, partenerii acestei campanii - formatia Holograf si Casa de discuri Cat Music - vor aduce catre sufletul doamnelor si domnisoarelor cele mai în voga piese muzicale. Pe site va rasuna în prima auditie si melodia "Si baietii plang cateodata", extras de single de pe cel mai recent album Holograf - Taina", spun reprezentantii Alka.

"Dorinta noastra a fost de a face o surpriza tuturor femeilor, oferindu-le posibilitatea de a se bucura din plin de un spatiu care va fi creat dupa gusturile si preferintele lor. Am ales Yahoo! dar si o serie de website-uri din România pentru a marca acest moment atât de special pentru publicul feminin, într-o modalitate cât mai apropiata de spiritul Alka", declara Amir Krenzia, Director General ALKA Grup.Campania va fi prezenta si pe alte website-uri - www.eva.ro, www.startpage.ro, www.eastrolog.ro, www.topsanatate.ro, www.horoscop.ro, www.superfelicitari.ro, www.avantaje.ro, www.nou-nascuti.ro si www.adplayers.ro.

Din dorinta de a veni în întâmpinarea zilei de 8 martie, oferind tuturor doamnelor si domnisoarelor un motiv în plus pentru a o sarbatori asa cum se cuvine, campania se va prelungi si în spatiul offline, cu o promotie - 250 de magazine, personalizate cu mesajul "Aici gasesti cadoul de 8 Martie de la Alka", precum si câteva hipermarketuri vor oferi la fiecare "Prajitura casei" cumparata, înca una în dar.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar