transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-12-2006

Splendid Media Interactive pune accent pe solutiile de mobile marketing

Splendid Media Interactive pune accent pe solutiile de mobile marketing

Dezvoltarea rapida a mediului mobil de comunicare din ultimii ani a generat necesitatea completarii strategiilor conventionale de comunicare in marketing si advertising cu solutii adaptate acestui mediu deosebit de popular si în permanenta evolutie, subliniaza compania Splendid Media Interactive, citata de ziarul financiar exclusiv electronic www.SMARTfinancial.ro.

Prin parteneriatul cu ad2go, Splendid Media Interactive a devenit unul dintre putinii jucatori de pe piata vanzarilor de publicitate din Romania care a inclus în portofoliul sau de servicii solutiile de mobile marketing.

"Se estimeaza ca piata comunicatiilor mobile va creste in urmatorii doi ani cu inca 20%, ajungand ca, în Romania, la finele anului 2008, doar doi romani din zece sa nu detina un terminal mobil. Cifrele demonstreaza faptul ca mediul mobil este unul din cele mai populare la ora actuala, cu o evolutie spectaculoasa de la an la an", spun cei de la Splendid Media Interactive.

"Integrarea în Uniunea Europeana va aduce cateva schimbari importante pe piata româneasca de advertising. Noi jucatori îsi vor face aparitia pe piata locala. Splendid Media Interactive este prima companie care ofera servicii complexe de advertising de tip pull, imbinand strategiile online cu cele mobile, tocmai pentru a fi cu un pas înaintea solicitarilor pietei", afirma Eveline Fabritius, Managing Partner Splendid Media.

"A nu lua în considerare mediul mobile, inseamna, practic, ignorarea unei comunitati extrem de largi, a unui public eterogen prin definitie si a unei resurse extrem de valoroase", continua Eveline Fabritius.

Publicitatea interactiva a cunoscut o dezvoltare extensiva în ultima perioada, penetrand medii care, acum cativa ani, erau de neconceput pentru implementarea unei campanii publicitare.

Daca la inceputul anilor 2000 transmiterea mesajului publicitar revenea exclusiv canalelor clasice de comunicare - televiziune, radio, cinema, media tiparite si outdoor, internetul, cunoscut atunci drept canal neconventional, pentru piata romaneasca, este un mediu cvasi-traditional.

Oferta Splendid Media Interactive include, pe langa serviciile de publicitate online, teletext advertising si noile servicii de mobile marketing, prin parteneriatul cu ad2go. Se estimeaza ca, peste patru ani, la nivelul Uniunii Europene, o treime din populatie va accesa Internetul de pe telefonul mobil, facand, drept urmare, obligatorie alinierea Romaniei la tendintele occidentale si din perspectiva pietei publicitatii online si a marketingului mobile.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar