transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-01-2007

Splendid Media Interactive vinde publicitate online pe Capital.ro

Splendid Media Interactive vinde publicitate online pe Capital.ro

Splendid Media Interactive a anuntat recent preluarea in portofoliul sau, in regim de exclusivitate, pana la finalul anului 2008, editia online a revistei Capital, cea mai importanta publicatie de business din Romania din punct de vedere al tirajului mediu pe editie in print.

Contractul de regie incheiat de Splendid Media Interactive prevede administrarea, in conditii de exclusivitate, incepand din februarie 2006, pana la sfarsitul anului 2008, a tuturor spatiilor dedicate campaniilor publicitare, precum si a proiectelor speciale legate de www.capital.ro.

"Cautam, prin parteneriatul cu Splendid Media Interactive, sa acceleram dezvoltarea business-ului nostru on line, într-un moment de efervescenta al evolutiei acestei piete. Continuam sa costruim un produs serios, credibil, versatil, care si-a castigat deja o audienta exigenta, extrem de atragatoare pentru anumiti clienti de publicitate", declara Iulia Dinu, Director Executiv Ringier - divizia de ziare de referinta si publicatii economice.

"Dupa o jumatate de an în care mediul online a fost framantat de incertitudini, atât din partea agentiilor, cât si din partea publisherilor, la inceputul acestui an lucrurile încep sa se aseze - se contureaza sau (re)confirma portofoliile regiilor, raportul de forte se schimba, veniturile publisherilor importanti si gradul de siguranta cresc. Colaborarea noastra cu Capital reprezinta prima noutate dintr-o serie de parteneriate exclusive pe care ne pregatim sa le anuntam în prima perioada a acestui an".

"In plus, planuim dezvoltarea unor proiecte de mobile marketing, care vor permite transmiterea informatiei prin intermediul unor canale neconventionale catre publicul tinta, fie ca e vorba despre cititorii si membrii Capital sau de potentialii clienti de publicitate”. spune Eveline Fabritius, Managing Partner Splendid Media Interactive.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar