transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-01-2007

Vodanet va colabora in 2007 exclusiv cu Netbridge pentru publicitate online

Vodanet va colabora in 2007 exclusiv cu Netbridge pentru publicitate online

In 2007, spatiul media al siteurilor Vodanet va fi vandut exclusiv de catre Netbridge, ca urmare a deciziei companiei de publishing online de a semna un parteneriat cu aceasta agentie, se arata intr-un comunicat de presa citat de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Suntem convinsi ca in prezent, acest parteneriat reprezinta alegerea optima pentru noi. Netbridge este un partener traditional pentru Vodanet, avand obiective care sunt in concordanta cu ale companiei noastre. Pana in prezent am dezvoltat o relatie armonioasa, pe care o vom continua si pe parcursul acestui an", declara Vlad Stan, Managing Director al Vodanet.

Din cauza schimbarilor dese de anul trecut, in ceea ce priveste strategia de vindere a spatiului media, "am reusit sa atingem o cifra de afaceri de doar 800.000 de Euro, cu 20% mai putin decat ne propusesem la inceputul lui 2006", a declarat managerul companiei. Cota de piata a Vodanet Media pentru 2006 a fost cuprinsa intre 12-15%, calcul facut pe baza estimarilor majoritatii jucatorilor pietei de publicitate online.

In ceea ce priveste estimarile financiare pentru 2007, Vodanet Media isi doreste o cota de piata la 15-18% din piata media oline traditionala estimata de principalii jucatori ai pietei ca fiind cuprinse intre 7.5 - 9 milioane de Euro. "De asemenea, ne gandim foarte serios sa lansam si alte tipuri de servicii online care sa contribuie la cresterea cifrei noastre de afaceri in 2007", a declarat Mirela Ciucur Business Development Manager Vodanet.Referitor la relatia cu Splendid Media, Managing Directorul Vodanet declara: "Regretam despartirea de Splendid Media Interactive. Cu siguranta, ei sunt unii dintre profesionistii cu care am colaborat cel mai bine in domeniul vanzarilor media, iar prezenta unor companii asa cum este Splendid Media Interactive, care vin cu experienta si profesionalismul lor in domeniu, aduce plus valoare jucatorilor de pe piata romaneasca de media online. Desi vom fi in concurenta, le dorim mult succes in 2007 in atingerea scopurilor pe care si le-au propus".

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar