transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-02-2008

www.angajamcastigatori.ro - promotie online organizata de Mars Romania

www.angajamcastigatori.ro - promotie online organizata de Mars Romania

Mars, Twix, Bounty si Snickers se afla din nou in centrul unei promotii ce foloseste intens mediul online, targetand publicul tanar.

Promotia "Angajam Castigatori" a fost lansata la data de 1.02.2008 si va dura pana la data de 14.03.2008. In cazul in care dupa data de 14.03.2008 Organizatorul constata ca cel putin un premiu nu a putut fi validat, va organiza o extragerea extraordinara in data de 1.04.2008.

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul in Romania avand o varsta minima de paisprezece ani, se precizeaza in regulamentul oficiali al promotiei, disponibil pe www.angajamcastigatori.ro.

Pentru a participa la acesta promotie persoanele interesate trebuie sa parcurga urmatoarele etape: sa acceseze site-ul www.angajamcastigatori.ro; sa completeze toate campurile cu datele personale, valide; sa termine jocul existent pe site in 3 minute fara a fi eliminat pe parcurs.

Dupa terminarea jocului, fara a fi eliminat pe parcurs, participantul este inscris automat la tragerea la sorti saptamanala, unde are sansa sa castige unul dintre premiile oferite de Organizator constand intr-o excursie la Amsterdam si Cape Town, pentru doua persoane, in perioada 15 mai - 21 mai 2008.La aceasta promotie se vor castiga 6 premii, cate unul pentru fiecare saptamana din perioada promotiei, constand in cate o excursie pentru 2 persoane la Amsterdam si Cape Town, in perioada 15 mai - 21 mai 2008 (vor fi asigurate transportul cu avionul, cazarea la hotel de 3 stele, masa, transport local, bilete de intrare la muzee si 350 euro bani de cheltuiala pentru fiecare persoana).

Valoarea comerciala unitara a unui premiu este de 5000 euro (fara TVA si fara taxe). Valoarea totala a premiilor este de 30000 EURO ( fara TVA si fara taxe).

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
stoky
cum pot participa la promotie
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar