transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-02-2008

www.dragostesaubani.ro - campanie Lay`s cu componenta online

www.dragostesaubani.ro - campanie Lay`s cu componenta online

In perioada in care dragostea este unul dintre cele mai bune pretexte pentru promotii, Lay`s desfasoara o campanie promotionala cu premii prin tragere la sorti - "zilnic o excursie romantica pentru 2 persoane la Paris, 2000 lei bani gheata si 200 coduri de reincarcare pentru cartelele pre-platite. Ce alegi: Dragoste sau Bani? Trimite SMS la 1875 sau inregistreaza pe website-ul campaniei www.dragostesaubani.ro optiunea ta urmata de codul unic de pe talonul de participare din pungile de Lay`s, Lay`s Max, Lay`s Cartofi copti cu sunca si Lay`s Sticks, gramajele 75 si 150. Pastreaza talonul pentru validare", se precizeaza pe www.infopromotii.ro.

Perioada promotiei este 14 ianuarie - 09 martie 2008. Produsele participante sunt Lay`s (Lay`s Salted 75 g si 150 g; Lay`s Paprika 75g si 150 g; Lay`s Barbeque 75g si 150 g; Lay`s Cheese 75 g si 150 g; Lay`s SourCream and Dill 75 g si 150 g), Lay`s Max (Lay`s Max Original 75 g si 150 g; Lay`s Max Paprika 75 g si 150 g; Lay`s Max Barbeque 75 g), Lay`s Patru Anotimpuri (Lay`s Patru Anotimpuri Cartofi copti cu sunca 75 g si 150 g), Lay`s sticks (Lay`s Sticks Salted , 75g si 150g, Lay`s Sticks PapriKa 75g).

Fiecare ambalaj al produselor Start Foods participante la Loterie contine in interiorul pungii un insert promotional unde este explicata perocedura de participare la campanie si un cod unic alcatuit din 8 caractere - litere si cifre.

Pentru a se inscrie la Loterie, participantii trebuie sa achizitioneze unul dintre produsele precizate la Sectiunea 4, sa caute in interiorul ambalajului insertul cu codul de participare si apoi sa foloseasca una dintre cele doua variante - SMS sau online.

Participantii pot trimite un SMS la numarul de telefon 1875 (numar cu tarif normal deschis in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote) cu unul din cuvintele dragoste/bani urmat fara pauza de codul unic alcatuit din 8 caractere tiparit pe insertul gasit in ambalaj ("daca trimiteti prin SMS cuvantul dragoste inseamna ca optati pentru excursia la Paris, astfel ca nu veti mai intra cu acelasi cod unic in cursa pentru castigarea premiului zilnic de 2.

000 lei; in schimb, daca trimiteti prin SMS cuvantul bani inseamna ca optati pentru premiul zilnic de 2.000 lei si nu mai putetui fi inscris cu acelasi cod unic la la extragerea pentru premiul constand in excursia de un week-end la Paris, respectiv plecarea in ziua de vineri si reintoarcerea in ziua de duminica, pentru 2 persoane").

Pe site-ul www.dragostesaubani.ro, la sectiunea dedicata Loteriei cei interesati trebuie sa trimita formularul de inscriere dupa ce au completat rubricile cu numele, numarul de telefon, codul unic alcatuit din 8 caractere tiparit pe insertul gasit in ambalaj si optiunea sa (dragoste sau bani). "Pentru inscrierea prin intermediul website-ului a persoanelor care nu au implinit inca varsta de 18 ani, parintele sau tutorele sau acestora trebuie sa-si prezinte acceptul de participare a minorului la Loterie si sa ofere informatii cu privire la numarul de telefon si adresa de e-mail la care acesta poate fi contactat", se mai precizeaza in regulamentul promotiei.

Toti participantii, indiferent de premiul pentru care opteaza, vor intra automat la tragerea la sorti pentru unul dintre cele 200 coduri de reincarcare, in valoare de 5 euro si valabile numai pentru cartelele pre-platite oferite zilnic. Fiecare cod alfanumeric transmis prin SMS sau prin website-ul promotiei este inregistrat o singura data, indiferent de numarul de telefon celular utilizat pentru transmitere. In situatia in care au fost transmise mai multe mesaje SMS care contin acelasi cod alfanumeric, indiferent de faptul ca mesajele SMS provin de la acelasi numar de telefon celular sau nu, va fi luata in considerare pentru procesarea electronica numai prima inregistrare efectuata la prima receptionare a codului alfanumeric.

Se vor acorda prin tragere la sorti 11.312 premii in valoare totala de peste 187,000 EURO (cca 655,000 RON, include TVA) dupa cum urmeaza: zilnic o excursie de 3 zile pentru 2 persoane la Paris ce include transportul dus intors cu avionul, transfer aeroport – hotel – aeroport, 2 nopti cazare in hotelul Mercure Bercy (3 stele), mic dejun si cina, un tur al orasului cu o durata de patru ore, ce include vizitarea obiectivelor turistice: Montmartre, Catedrala Sacre Coer si o plimbare pe Sena; zilnic un premiu in valoare de 2.000 RON; zilnic 200 coduri de reincarcare pt.telefonul mobil, fiecare in valoare de 5 euro. Numarul total al premiilor este: 56 excursii pentru 2 persoane la Paris, 56 de premii in bani in valoare de 2,000 lei fiecare si 11,200 coduri de incarcare pentru telefonul mobil in valoare de 5 euro fiecare. Detalii complete pot fi accesate pe site-ul web special dedicat promotiei.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar