transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-04-2008

www.murdarireaestebuna.ro - Omo ofera 1000 de rachete de tenis marca Head

www.murdarireaestebuna.ro - Omo ofera 1000 de rachete de tenis marca Head Omo ofera in cadrul unui concurs 1000 de rachete de tenis marca Head, cate 100 de premii pe saptamana. "Cumpara cel putin un produs participant Omo, descopera codul unic de pe ambalajul promotional si trimite-l prin SMS la 1886 sau inscrie-te prin telefon la Infoline 021/2016447, ori acceseaza www.murdarireaestebuna.ro si completeaza formularul electronic. Pastreaza ambalajul cu codul promotional pentru validare", se precizeaza pe www.infopromotii.ro.

Concursul se desfasoara intre 15 martie si 15 iunie 2008. La aceasta Campanie participa toate produsele marca OMO (marca inregistrata a Unilever) gamele OMO Top Clean 1kg, 2kg, 4kg, 6kg si OMO Top White 1kg, 2kg si 4kg, ce au aplicata pe pachet eticheta promotionala referitoare la prezenta Campanie.

Pentru a participa la Campanie prin intermediul mecanismului bazat pe trimiterea de SMS-uri, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant si sa trimita la numarul de telefon 1886 (numar scurt cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Zapp, Orange, Cosmote), in perioada 15 martie 2008 - 15 iunie 2008, ora 23:59, inclusiv (data limita de primire a SMS-urilor la nr. de telefon 1886), un mesaj text scris (SMS) compus din codul unic descoperit pe eticheta promotionala aplicata pe ambalajul produsului participant achizitionat.

Pentru a participa la Campanie prin intermediul site-ului www.murdarireaestebuna.
ro
, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant, in perioada 15 martie 2008-15 iunie 2008 inclusiv, sa completeze formularul electronic de inscriere in Campanie in perioada 15 martie 2008-15 iunie 2008 ora 23.59 inclusiv, (data limita de completare a formularului de inscriere in Campanie). Un participant se poate inscrie in Campanie de maximum 7 ori, indiferent de canalul prin care se face inscrierea, conform art. 2.4 de mai sus. Fiecare inscriere in Campanie, indiferent de canalul prin care se realizeaza, trebuie sa se faca cu un cod unic distinct.

Pentru a participa la Campanie prin intermediul liniei telefonice dedicate 021/2016447 (Infoline), consumatorii care au achizitionat produse participante in perioada Campaniei trebuie sa sune la numarul de telefon 021/2016447 (numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom, valabil de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 - 20:00, sambata in intervalul 10:00 – 18:00, duminica in intervalul 10:00 – 20:00).

In cadrul prezentei Campanii se vor acorda, prin trageri la sorti ce vor avea loc in fiecare saptamana pe durata acesteia, cate 100 premii/saptamanal, in total 1.000 premii, in valoare comerciala totala de 44.030 RON, constand fiecare in cate o racheta de tenis marca Head in valoare individuala de 44,03 RON..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar