transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-03-2024 4.5892 lei 4.971 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-03-2016

Bosch IoT Cloud - Bosch lanseaza sistemul cloud pentru serviciile sale IoT

Bosch IoT Cloud - Bosch lanseaza sistemul cloud pentru serviciile sale IoT

Bosch lansează propriul sistem cloud pentru serviciile bazate pe internet. În Bosch IoT Cloud, furnizorul internațional de servicii de tehnologie rulează diferite aplicații pentru mobilitatea sa conectată, industriile conectate și activitățile comerciale din clădirile conectate. Primul sistem cloud este situat în Germania.
 

„Începând de azi, oferim toate avantajele pentru o lume conectată dintr-o singură sursă. Sistemul Bosch IoT Cloud este ultima piesă din puzzle-ul care completează competența noastră software. Suntem în acest moment un furnizor de servicii complete pentru conectivitate și internetul lucrurilor,” a declarat CEO-ul Bosch Volkmar Denner la conferința Bosch ConnectedWorld organizată la Berlin.

Bosch este singura companie din lume care este activă la toate cele trei niveluri ale internetului lucrurilor. Grupul Bosch oferă tehnologii cheie care facilitează conectivitatea, cum ar fi senzorişisoftware şi dezvoltă noi servicii pe această bază. „Un factor major pentru succesul soluțiilor conectate este scalabilitatea acestora.

Modelele de activitate trebuie să poată crește rapid atunci când este necesar. Sistemul cloud Bosch IoT înseamnă că Bosch dispune acum de infrastructura necesară. Considerăm că acest lucru este un eveniment cheie important pentru Bosch,” a declarat Denner, care este responsabil și pentru cercetare și inginerie avansată în Consiliul de Administrație Bosch. Sistemul cloud Bosch IoT include infrastructură tehnică, precum și oferte de platformă și software. La început, furnizorul de tehnologie și servicii îl va folosi pentru soluții la nivel intern. Din anul 2017, acesta va fi pus la dispoziția altor companii sub formă de serviciu.

Denner a subliniat faptul că decizia de a amplasa sistemul cloud în Germania a fost una bine fundamentată. „Un număr mare de companii și consumatori susțin faptul că îngrijorările legate de securitate îi împiedică să folosească tehnologii cloud și soluții pentru conectivitate. Sistemul cloud Bosch IoT este răspunsul la toate aceste preocupări.” Bosch operează propriul sistem cloud IoT în centrul său informatic de lângă Stuttgart. Conform explicațiilor oferite de Denner, „Consumatorii doresc să știe dacă datele lor sunt protejate și dacă sunt în siguranță. Din acest motiv, securitatea pe care o oferim clienților noștri este întotdeauna de ultimă oră.” Cadrul legal fundamental îl reprezintă regulamentele privind securitatea datelor din Germania și Europa.

Centrul lumii conectate: Platforma Bosch IoT Suite

Baza software a sistemului Bosch IoT Cloud este propria platformă Bosch IoT Suite a companiei. Acesta identifică toate obiectele activate prin internet, gestionează schimbul de date și suportă o multitudine de servicii și modele de activitate. Gestionarea datelor de dimensiuni mari permite analiza unor cantități imense de date. „Platforma Bosch IoT Suite reprezintă centrul lumii conectate. Oferă toate funcțiile necesare pentru a conecta dispozitive, utilizatori și companii,” afirmă Denner. Regulile pentru deciziile automate pot fi stocate în platforma Bosch IoT Suite - de exemplu, momentul în care se impune raportarea tiparelor de uzură și luarea unor măsuri de prevenție pentru servisarea echipamentelor tehnice. Bosch și clienții săi folosesc deja multe soluții și proiecte bazate pe această platformă. Sistemul Bosch IoT Cloud conectează în acest moment peste cinci milioane de dispozitive și mașini.

Competența Bosch IoT pentru lumea conectată

Adresându-se celor 800 de delegați prezenți la conferință, Denner a subliniat faptul că această transformare digitală nu trebuie să fie percepută ca o amenințare. „Transformarea digitală și creşterea conectivităţii reprezintă oportunități imense pentru noi.” În special, oferă acelor companii cu o bază industrială solidă și competență remarcabilă în materie de hardware posibilitatea de a-și dezvolta activitățile tradiționale, dar și de a pătrunde în domenii complet noi. „Cerința cheie prealabilă în acest sens este să deții la nivel intern software și competență IT. Bosch dezvoltă aceste capacități de mulți ani.”

O varietate mare de posibilități și modele de activitate

Compania a lansat deja numeroase produse și soluții pentru lumea conectată. Sistemul Bosch Smart Home, de exemplu, poate comunica utilizatorilor temperatura curentă din casa lor și le poate permite să modifice setarea chiar dacă sunt încă pe drum. O altă soluție care rulează în sistemul Bosch IoT Cloud este concepută pentru tehnicienii de service ai sistemelor de încălzire. Le permite accesul de la distanță la sistemele Bosch de încălzire autorizate astfel încât să poată identifica problemele în cazul unei defecțiuni. Acest lucru înseamnă că pot lua cu ei piesele de schimb de care au nevoie la prima și - din acest moment - singura vizită pentru lucrări de reparații. Clienții vor beneficia astfel de costuri reduse pentru lucrările de reparații.

Datele senzorilor din culturile de sparanghel ajung și ele în sistemul Bosch IoT Cloud. Agricultorii își pot îmbunătăți recoltele și productivitatea dacă știu temperatura exactă a solului. Sistemul Bosch IoT Cloud generează de asemenea o hartă online a spațiilor de tip „park-and-ride” din întreaga rețea de trenuri pentru navetişti din Stuttgart. Senzorii detectează locurile de parcare libere și trimit această informație către sistemul cloud, unde se adaugă unei hărți în timp real pe care utilizatorii o pot vizualiza pe dispozitivele lor smartphone. Un alt exemplu este serviciul „book-and-park” pentru conducătorii de camioane. De fiecare dată când caută o zonă în care se pot odihni şi în care pot parca, camionul lor transmite date privind locația către sistemul Bosch IoT Cloud. Acesta rezervă un spațiu disponibil de parcare în apropiere și informează conducătorul auto. „Aceste exemple prezintă modul în care dispozitivele conectate inteligent, completate de serviciile din sistemul nostru cloud IoT, reprezintă baza pentru modelele de activitate IoT de succes. Soluțiile conectate îmbunătățesc calitatea vieții oamenilor și conservă resursele naturale,” a adăugat Denner.

În cloud computing, datele și programele nu mai sunt găzduite pe calculatoare de acasă sau de la birou, ci într-un centru cloud computing. Operatorul centrului este responsabil pentru securitate și operațiuni, pune la dispoziție capacitatea informațională solicitată și oferă programele, securitatea datelor și backup-urile necesare. Acest lucru scutește clienții de multe sarcini costisitoare și care consumă mult timp. Tehnologia cloud și platformele cloud formează baza pentru scalabilitatea rapidă și simplă a aplicațiilor.

Bosch ConnectedWorld – locul în care se întâlnesc industriile pentru a discuta despre implementare Evenimentul Bosch ConnectedWorld este o conferință anuală pe tema internetului lucrurilor. În acest an, 800 de experți internaționali se întâlnesc în Berlin pentru a discuta despre domeniile actuale de utilizare și despre noile modele de activitate. Prin prezentarea unor exemple de succes, conferința demonstrează modul în care viziunea internetului lucrurilor a devenit o realitate.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără aproximativ 3.000 de angajaţi în patru entităţi (status la 31 decembrie 2015). În anul 2014, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 210 milioane de euro. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare şi unitatea de producţie pentru tehnologia auto din Cluj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară şi una de tehnologie auto în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, există o societate de distribuție de scule electrice și accesorii, termotehnică, sisteme de securitate şi siguranţă şi produse destinate industriei auto. În plus, în capitală există o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar