transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-12-2013

Extreme Travel - 1 milion de euro cifra de afaceri in 2013 din expeditiile de aventura

 Extreme Travel - 1 milion de euro cifra de afaceri in 2013 din expeditiile de aventura

Extreme Travel, prima agenție de turism (extrem) de aventură din România, și-a triplat profitul în 2013 datorită unei creșteri destul de mari a cererii pentru expedițiile de aventură.

Echipa Extreme Travel a condus anul acesta români în destinații spectaculoase ale planetei: de la cele mai înalte și celebre culmi muntoase – Mont Blanc (Franța), Mount Kenya (Africa), Aconcagua (Argentina), la trekking și aventură în Patagonia, Indonezia,Tanzania, Papua Noua Guineee, Antarctica, America de Sud, Alaska, Pampasul argentinian, savana africană și multe altele.

Anul acesta, Radu Vatcu, fondatorul agenției și ghid de turism, a adăugat destinații noi în portofoliul Extreme, astfel că pentru 2014 programele vor include și Ecuador, Columbia, Noua Zeelandă și Brazilia. În expediții participă de obicei grupuri de 4 până la 8 persoane.

‘’Anul acesta a fost o adevărată avalanșă de cereri pentru expedițiile de aventură. Am mers în fiecare lună cu turiștii noștri pe câte un alt continent, am strâns mii de fotografii și experiențe spectaculoase. Este cu siguranță cel mai prolific an de când am început acest business, iar clienții noștri au fost în 2013 cu preponderență femei. A crescut numărul doamnelor și domnișoarelor care solicită programele montane, fie că vorbim despre munții noștri sau despre masive celebre ale lumii. Ca și profil al clienților noștri, care până la urmă ne devin prieteni și nu îi mai numim clienți, așadar majoritatea sunt oameni care au un job de birou dar care îndrăgesc mișcarea și, bineînțeles, aventura‘’, spune Radu Vatcu.Echipa Extreme Travel alege pentru expediții varianta de grup turistic restrâns, iar programele de călătorie sunt personalizate. De asemenea, toate programele includ trasee de trekking și niciunul dintre ele nu presupune staționarea într-un singur loc – grupul trece granița mai multor state pe parcursul călătoriei, descoperind culturi, tradiții, mod de viață al localnicilor.

‘’Oamenii au început să renunțe la ideea de turism de masă. Își doresc pachete de călătorie personalizate, vor să ajungă nu doar la obiectivele clasice, prezente în orice ghid. Vor să descopere alte și alte locuri, să facă mișcare, nu doar să stea într-un hotel și să servească cele trei mese pe zi. Ne bucurăm când vin la noi și ne spun că vor să facă safari în Kenya, trekking în Etiopia, înot în jurul recifelor de corali, în Cuba‘’, adaugă Radu Vatcu.

Primele călătoriii Extreme Travel în 2014 includ circuite în Cuba, America de Sud și Africa.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Yon
Ionut - De ce la unele persoane care cztenmeaoa li se face automat numele cu rosu si se poate da click pe nume pentru a intra pe un site? Asta inseamna ca acele persoane detin un site si deaia li se face numele asa cu rosu automat cand posteza comentarii? De exemplu, acel Ionut de mai sus, daca dau click pe numele lui ma da pe un site, asta inseamna ca ala e site-ul lui?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar