transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-02-2013

80% dintre romani se documenteaza online inainte de a cumpara un pachet turistic

80% dintre romani se documenteaza online inainte de a cumpara un pachet turistic

SEO monitor, unul dintre principalii jucători de pe piata de promovare pe motoarele de căutare, a realizat o analiză privind comportamentul de consum online al pachetelor si serviciilor turistice. Conform analizei, 80% dintre românii care achizitionează pachete de vacantă aleg să se documenteze mai întai online privind ofertele agentiilor.

Produsele si serviciile turistice sunt atât de căutate online în România, încat doar 1% dintre cumpărători se intereseaza doar offline de pachetele promovate de agentii, în timp ce 80% dintre români aleg să caute pe internet destinatii, oferte de pachete si servicii, păreri ale utilizatorilor etc.

“Principala sursă de informare online pentru cei care caută oferte de vacantă este motorul de căutare Google. Din analizele SEO monitor, am dedus o tipologie de comportament de cumpărare în online; s-a observat că prima dată, căutările se fac în scop de cercetare, pe cuvinte si expresii generale, cum ar fi: ”vacantă Grecia”, ”vacantă Turcia”, ”ofertă vacantă 2013” etc. Utilizatorii verifică rezultatele afisate de Google, iar când sunt pregătiti pentru achizitie, caută pe acelasi motor rezultate specifice, prin căutări ce pot include destinatia dorită, numele hotelului, perioada, pretul etc.”, declară Cosmin Negrescu, CEO, SEO monitor.

În privinta achizitiei pachetelor, tendintele ne arată că plata online va fi solutia din ce în ce mai abordată de români. Cercetările recente arată că momentan 42% dintre pachetele turistice cumpărate în România sunt cumpărate online, tendinta fiind de crestere.“Din punct de vedere al optimizării pe motoarele de căutare – Google, agentiile turistice pot avea foarte mult de câstigat dacă se pozitionează corect si îsi promovează din timp serviciile.


Consumatorii stiu deja foarte bine că piata este foarte competitivă, acesta fiind poate si unul dintre principalele motive pentru care 80% aleg să caute pe Google înainte de a cumpăra: să compare, să verifice etc. De aceea, o agentie cu un pachet de servicii foarte competitiv, poate avea de pierdut în sezon dacă nu are oferta destul de vizibilă pe Google”, a continuat Cosmin Negrescu.


SEO monitor reprezintă una dintre cele mai eficiente solutii de promovare pe motoarele de căutare (n.b. SEO; Search Engine Optimization) pentru afacerile din România, un serviciu revolutionar si o platformă ce permite companiilor să se afirme în piata din online si să genereze noi oportunităti de afaceri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Gayan
asteptam sa vad dezbateri drpese scaderea veniturilor si profitului Facebook ca parca asta era marea vedeta. In schimb vad mare agitatie in legatura cu HTC.HTC a avut telefoane foarte bune in 2010. Modelele scoase in 2011 aduceau doar mici update-uri la versiunile anterioare, nu avea rost sa cumperi un nou smartphone pt asta. Ce sa mai, un an dezamagitor. In schimb, in 2012 au anuntat cele mai bune telefoane de pana acum. Sa ne uitam doar la progresul imens la design Se pare ca au invatat din greseli si in ceea ce priveste numarul de modele lansate sau denumirile acestora. Cred ca vor avea din nou un an bun, desi nu mai au cum sa recupereze ce au pierdut in ultimul an in favoarea Samsung.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar