transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-04-2014

Abel`s - un nou wine bar in Centrul Vechi din Bucuresti: vinuri romanesti intr-un decor de inspiratie americana

Abel`s - un nou wine bar in Centrul Vechi din Bucuresti: vinuri romanesti intr-un decor de inspiratie americana

Iubitorii de vin se pot bucura de cel mai nou wine bar deschis recent în Centrul Vechi al Capitalei, care reuneste o gamă variată de vinuri românesti si nu numai, într-un decor de inspiratie americană. Abel’s Wine Bar se află pe strada Nicolae Tonitza, la numărul 10 si este usor accesibil atât dinspre Centrul Vechi, cât si din Splaiul Independentei.

Abel’s este o afacere pornită din pasiune si acest lucru se vede în toate detaliile care constituie decorul si întregul concept al wine bar-ului.

„Am decis să intru în retail din pasiune pentru vin si tot ceea ce tine de acesta. În ultimii ani, a devenit tot mai evident faptul că vinul este mai mult decat un hobby pentru mine,” spune Horia Cretu, Managing Partner Abel’s Wine Bar. „În cea mai recentă călătorie în Statele Unite mi-am dat seama că wine bar-urile cu specific american lipsesc complet de pe piata românească si astfel s-a născut conceptul Abel’s. Este mai degrabă un fusion bar. Avem preponderent vinuri românesti într-un decor minimalist, tipic american,” a adăugat Horia Cretu.

Meniul Abel’s este foarte variat, debutând cu peste 100 de etichete, numărul acestora fiind în permanentă crestere.

Toate soiurile pot fi cumpărate atât la sticlă, cât si la pahar. Pe lângă vinuri, clientilor le sunt recomandate si cocktail-uri pe bază de vin, toate băuturile putând fi savurate alături de platourile de brânzeturi si mezeluri, alese cu îndemânare de specialistii Abel’s.

Vinurile sunt selectate atât din din Lumea Veche, Europa, preponderent din România, dar si din Lumea Nouă, Statele Unite, America de Sud (Chile, Uruguay, Argentina), Australia. Spatiul restrâns al barului, care poate primi un număr de cel mult 30 de persoane, este potrivit atât întâlnirilor de afaceri sau petrecerilor de companii, cât si iesirilor cu prietenii sau cu familia.

Abel’s Wine Bar este deschis de marti până duminică, în timpul săptămânii între orele 14.00-24.00, iar în week-end programul se prelungeste în functie de clienti.

Alături de cei doi co-fondatori ai Abel’s Wine Bar, Horia Cretu este preocupat în egală măsură si de cultivarea gustului consumatorului român pentru vinurile de calitate. Una dintre prejudecătiile cele mai frecvente este aceea că un vin bun este si foarte scump. Prin intermediul degustărilor organizate periodic la Abel’s Wine Bar, fondatorii doresc să desfiinteze acest mit si să demonstreze că se poate mentine un echilibru în relatia calitate-pret.

Pe lângă implicarea în Abel’s Wine Bar, Horia Cretu este un antreprenor activ si în domeniul contructiilor, mai exact în cel al proiectării si expertizării, prin compania iBUILD Civil, pe care a fondat-o în urmă cu 10 ani. Horia Cretu este inginer structurist de profesie. Printre lucrările cele mai reprezentative realizate de iBUILD Civil se numără proiectarea pentru consolidarea clădirii Guvernului, expertizarea pentru Muzeul National de Artă al României sau proiectarea de structuri pentru noul sediu al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA). 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
bLYVSW Thanks a lot for the article post. Great.
matzcrorkz
C5ovZw Im grateful for the blog.Really thank you! Fantastic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar