transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-02-2014

Air France: 2100 de noi cabine Business pana in 2016 la bordul aeronavelor Air France

Air France: 2100 de noi cabine Business pana in 2016 la bordul aeronavelor Air France

Air France continua investitiile in modernizarea scaunelor din aeronavele lung-curier si lanseaza noul model de cabina Business, conceput pentru o experienta de zbor unica. Programul va include modernizarea a 44 de aeronave Boeing 777, prin montarea a 2,102 cabine Business, investitia totala ridicandu-se la 200 de milioane euro.

Aceasta noua clasa Business reprezinta cea de-a doua etapa din "Best & Beyond" - procesul de pozitionare in segmentul superior demarat de Air France, parte din programul Transform 2015. Cea de-a treia etapa va debuta in luna aprilie 2014, cand va fi lansata noua oferta pentru zborurile La Premiere.

Primul zbor cu noile clase de calatorie va avea loc in luna Iunie 2014, data de la care Air France va echipa gradual cele 44 de Boeing-uri 777 cu noile cabine si cu noul sistem de divertisment la bord. Intre iunie 2014 si iulie 2016, 10.000 de scaune Economy vor fi instalate in aeronavele lung-curier AF, peste 1.100 de scaune Premium Economy si peste 2.000 de cabine Business.
Maximizarea confortului pentru un zbor odihnitor

Clientul clasei Business Class cauta in special liniste si confort, acestea fiind principalele obiectivele urmarite in proiectarea noilor cabine Business.

Scaunul este perfect rabatabil, transformandu-se intr-un pat la 180 de grade, peretii laterali ai cabinei ofera intimitate iar castile anti-zgomot blocheaza orice zgomot exterior.

Totodata, cabina dispune de o tetiera ajustabila din piele, spatii de depozitare incapatoare si variate, port USB, priza si materiale de cea mai buna calitate.

In plus, aceste 44 de aeronave modernizate vor avea cu aproximativ 200 de scaune Business mai putin. Vom avea astfel o crestere semnificativa a spatiului personal pentru fiecare pasager Business.

Alegerea programului de entertainment este mai usoara si mai intuitiva ca niciodata. Ecranul touch screen de 41 de centimetri este similar unei tablete, cu o interfata regandita si un meniu in 12 limbi (franceza, engleza, spaniola, rusa, portugheza braziliana, chineza, japoneza, koreana, germana, italiana, olandeza, araba). Investitia totala in ecranele interactive pentru clasa Business se ridica la 35 de milioane euro.

Activitatea Air France pe cursele lung-curier inseamna 8,5 miliarde de euro cifra de afaceri si 15 milioane de clienti pe an. O treime din aceasta cifra de afaceri ii revine clasei Business si 1,6 milioane de clienti pe an.

Air France, impreuna cu filiala sa regionala HOP!, opereaza 1.500 de zboruri zilnice atat in Franta, cat si in restul Europei si in intreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave.

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian, la nivel mondial si lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. In 2012, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri si peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formata din 573 aeronave, iar reteaua acopera 243 de destinatii din 103 tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle (unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume) si Amsterdam-Schiphol.

Air France si KLM sunt companii membre ale aliantei globale SkyTeam care numara 19 membri si care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o retea globala de peste 15.500 de zboruri catre peste 1.000 de destinatii din 187 de tari.

Programul de fidelitate al aliantei SkyTeam se numeste Flying Blue si este lider in Europa, cu peste 21 de milioane de membri. Companiile membre Flying Blue care au zboruri din Romania sunt Air France, KLM, Alitalia, Czech Airlines, TAROM si Aeroflot.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar