transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-05-2014

Air France lanseaza noile cabine La Premiere la bordul a 19 aeronave Boeing 777-300

Air France lanseaza noile cabine La Premiere la bordul a 19 aeronave Boeing 777-300

Compania aeriana Air France continua proiectul de pozitionare in segmentul superior de piata prin lansarea noii cabine La Premiere, cea mai exclusivista clasa de calatorie a companiei. Conceptul noii clase La Premiere este acela al unui mini-apartament, fiind descris prin lux, spatiu si confort. 19 aeronave Boeing 777-300 vor fi echipate cu 76 de mini-apartamente la Premiere incepand cu luna septembrie a acestui an. Investitia totala in aceste noi cabine este de 50 milioane de euro.

Apartamentele din cabinele La Premiere se caracterizeaza prin scaune complet rabatabile, care se transforma in paturi cu o lungime de peste 2 metri, iar cotierele sunt retractabile, oferind un spatiu de 77 cm latime. De asemena, fiecare pasager are la dispozitie un ecran touch-screen HD de 61 de centimetri, unul dintre cele mai mari astfel de ecrane disponibile pe aeronavele comerciale. 

Spatiul cabinei este usor ajustabil, putand fi folosit ca dormitor dar si ca mini-lounge, restaurant sau zona de lucru. Pasagerii pot alege intre intimitatea maxima a unui spatiu de 3mp, tragand draperiile cu care sunt echipate apartamentele sau pot invita un alt pasager pe otomanul asezat in fata scaunului. 
 
Alegerea texturilor si a materialelor din noua cabina La Premiere s-a facut in concordanta cu stilul francez si cu dorinta companiei de a oferi un confort absolut.„Noul apartament din cabina La Premiere este unul dintre produsele care exprima cel mai bine angajamentul nostru de a oferi servicii excelente si o experienta frantuzeasca de neuitat. Exprima ambitia noastra globala de a ne repozitiona in fata pasagerilor nostri”, a declarat Frédéric Gagey, Chairman and CEO of Air France.

Ca parte a programului de investitii Best&Beyond, Air France va realiza pana la finalul anului 2014 investitii de 500 de milioane de euro in schimbarea scaunelor de pe cele patru clase de confort: Economy, Premium Economy, Business si La Premiere si in imbunatatirea serviciilor la bord si la sol.

Air France, impreuna cu filiala sa regionala HOP!, opereaza 1.500 de zboruri zilnice atat in Franta, cat si in restul Europei si in intreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave.
 
AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian, la nivel mondial, si lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. In 2012, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri si peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formata din 573 aeronave, iar reteaua acopera 243 de destinatii din 103 tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam-Schiphol. 
 
Air France si KLM sunt companii membre ale aliantei globale SkyTeam care numara 19 membri si care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o retea globala de peste 15.500 de zboruri catre peste 1000 de destinatii din 187 de tari. Programul de fidelitate al aliantei SkyTeam se numeste Flying Blue si este lider in Europa, cu peste 21 de milioane de membri. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
n821fo I am so grateful for your article.Really looking forward to read more. Really Great.
crorkz
yzYDPs I cannot thank you enough for the article post.Much thanks again.
high quality backlinks
UiSPIE Im obliged for the article post. Much obliged.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar