transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-05-2013

Bangkok devine cea mai vizitata destinatie din lume

Bangkok devine cea mai vizitata destinatie din lume

MasterCard prezinta cea de-a treia editie a clasamentului anual Global Destination Cities Index, anuntand ca Bangkok este orasul turistic numarul unu, in acest an. Londra, care a ocupat primul loc in 2012, a fost depasita la limita, cu doar 25.000 de vizitatori, ceea ce reprezinta o diferenta de aproximativ un procent. Clasamentul a luat in calcul cel mai mare numar de turisti din 2013, Londra, Paris, Singapore si New York completand Top 5.

O tendinta demna de remarcat in raportul din acest an este dominatia regiunii Asia/Pacific. Din totalul de 132 de orase, 32 sunt din Asia. Bangkok este urmat de Singapore, Kuala Lumpur, Hong Kong, Seul, Shanghai, Tokyo, iar 5 orase din Top 10 2013 se afla in regiunea Greater China.

„Odata cu cresterea influentei regiunii Asia/Pacific, clasamentul din acest an reflecta reasezarea prin care trece economia globala, in buna parte datorita ascensiunii pietelor emergente”, a declarat Ann Cairns, Presedinte International Markets, MasterCard Worldwide. „Aceasta migratie este sustinuta si de platile electronice, care permit mai multor oameni din diferite locuri sa participe la economia globala, intr-o masura semnificativ mai mare decat pana acum.Din primele 20 de orase, 4 sunt MasterCard Priceless Cities: Londra, Paris, Singapore si New York  (in Top 5), in timp ce Los Angeles ocupa locul 20. Aceste orase sunt un punct de atractie nu doar pentru vizitatori, ci si pentru rezidenti.

In legatura cu clasarea Bangkok-ului pe primul loc, Thawatchai Arunyik, Deputy Governor pentru Tursim Intern, in cadrul Autoritatii de Turism a Thailandei, a declarat: „Sloganul turistic al Thailandei – „Amazing” – este cu atat mai potrivit cu cat capitala sa a urcat pe primul loc in topul din acest an si arata interesul turistilor fata de intreaga tara. Acest rezultat vorbeste de la sine despre calitatea industriei ospitalitatii din orasul Bangkok, precum si a infrastructurii si a serviciilor de restauratie.”
 
Dr. Yuwa Hedrick-Wong, Global Economic Advisor pentru MasterCard si autor al raportului, concluzioneaza: „Bangkok a avut un mare avant inca de anul trecut. Ascensiunea sa pe primul loc nu reprezinta doar o premiera pentru Asia, ci este reprezentativa pentru evolutia pozitiva a emisferei sudice, ce cuprinde mare parte din Africa si Asia, precum si America de Sud.”

Topul MasterCard Index of Global Destination Cities clasifica orasele din punct de vedere al numarului total de vizitatori straini si al cheltuielilor efectuate de acesti vizitatori in respectivele orase, oferind turistilor si celor aflati in trecere prin respectivele orase prognoze de crestere pentru 2013.

Pentru a determina numarul de sosiri ale vizitatorilor straini si cheltuielile realizate de acestia s-au folosit informatii publice din toate cele 132 de orase si s-a creat un algoritm specific.

Acest clasament este insotit de rapoarte care nu se bazeaza pe informatii referitoare la volumele tranzactionate pe carduri MasterCard.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Meka
Brian Smith on I was in Raleigh visiting old fidrnes. We had a decent dinner there during Raleigh's Dining out week. The food is good, ... on The Well at Five Points is re-opening on August 30th.deb in raleigh on North Raleigh really needed Sola Cafe! It's clean and homey and get the TANGERINE AND GINGER ICED TEA.
Sariga
Hello. My wife and I will be in Mahone Bay on Monday, August 13 and are wondering if you have any opeignns. I should also let you know that my wife has an intolerance for gluten. Would this be an issue? Should you have an opening for us I will contact you by phone to supply you with my credit card information. I look forward to hearing from you.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar