transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-01-2013

Biserica de Gheata de la Balea Lac - inaugurata de Corul Bach al Bisericii Negre din Brasov

Biserica de Gheata de la Balea Lac - inaugurata de Corul Bach al Bisericii Negre din Brasov

Complexul "Hotel of Ice" de la Bâlea Lac anunţă finalizarea lucrărilor de construcţie la noua Biserică de Gheaţă, unicul obiectiv de acest fel din Sud-estul Europei, şi inaugurarea programului de evenimente pentru sezonul iarnă 2013. Astfel, duminică, 27 ianuarie, începând cu ora 12.00, Corul Bach al renumitei Biserici Negre din Braşov va inaugura pitorescul lăcaş de cult de lângă lacul Bâlea prin susţinerea unui concert extraordinar de cântece cu specific bisericesc, dar şi alte genuri corale.

Organizarea evenimentului de duminică de la Biserica de Gheaţă va constitui şi pregătirea ceremoniei de deschidere oficială şi binecuvântare, programată pentru sâmbătă, 2 februarie 2013. Toţi turiştii interesaţi ce vor vizita duminica aceasta complexul de la Bâlea Lac vor putea urmări, în mod gratuit, concertul artiştilor braşoveni.

Corul Bach din Braşov (Corul bisericesc al comunităţii evanghelice din Braşov) a fost fondat în 1933 de cantorul acelei perioade, Victor Bickerich. Ansamblul a adus în premieră în România multe dintre operele lui Bach: „Matthäuspassion” (Patimile lui Hristos după Matei), „Johannespassion” (Patimile lui Hristos după Ioan) şi alte piese religioase, în special ale compozitorilor germani. În timp, corul a devenit unul de înaltă calitate şi reputaţie, fiind solicitat pentru diverse reprezentaţii, atât în ţară cât şi în străinătate. În septembrie 2004, bagheta de dirijor a corului Bach i-a fost predată lui Steffen Schlandt.Supunându-se imaginii noi a comunităţilor evanghelice din România şi implicit şi din Braşov, corul are şi el o structură multi-confesională, doar jumătate dintre membri aparţinând comunităţii. Cu toate acestea, diferenţele de limbă şi de confesiune au dat viaţă relaţiilor din cor şi au confirmat tradiţionalul schimb inter-cultural transilvănean.

Cu cei 40 de cântăreţi din ansamblu, corul poate interpreta piese de mari proporţii, a capella sau cu acompaniament de orchestră. În decursul unui an, corul participă la aproximativ zece servicii divine, iar pe lângă acestea se adaugă concertele mari de Crăciun, Paşti, Rusalii şi Duminica Morţilor.

Văzut iniţial doar ca o curiozitate excentrică rezervată turiştilor ieşiţi din tipare, Hotel of Ice, singurul hotel de acest gen din Europa de Sud-Est, implementează un concept întâlnit până acum doar în ţările nordice ale Europei, Canada sau Japonia şi dedică o anumită temă în fiecare an.

Situat în inima Masivului Făgăraş, la 2.034 m altitudine, Hotelul de gheaţă a contribuit la dezvoltarea potenţialului turistic al zonei Bâlea Lac şi a devenit una dintre destinaţiile turistice de iarnă preferate de români. Reuşita acestui concept s-a bazat atât pe creativitatea şi viziunea iniţiatorilor săi, cât şi pe strategia de afaceri care a pus în valoare simultan farmecul natural şi facilităţile de agrement oferite de zonă. De la crearea sa din 2005 de către compania Klingeis Consulting, Hotelul de Gheaţă a fost gândit ca făcând parte dintr-un adevărat „complex de gheaţă”, alături de Biserica de Gheaţă, esplanada cu statui de gheaţă sau Winter Park, toate construind un brand turistic specific pentru Bâlea Lac şi Masivul Făgăraş.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lola
Unele chestii nu sunt asa. De eplexmu ideea ca au loc toti in trafic, si biciclisti, si auto si moto. Nu e asa. In toata Europa, strazile sunt inguste, ramase asa de sute de ani, fiind orase vechi. Nu degeaba italienii au inventat scuterul, pentru ca pe stradutele intortochiate si inguste ale oraselor vechi n-au loc masini. La Londra, pe multe stradute merge doar autobuzul sau bicicletele. Bicicleta e f buna pentru strazile inguste. A privi in viitor la momentul cand primaria va face in asa fel incat sa fie loc pt toti, e ca si cum ai astepta sa curga lapte si miere. Pe o singura strada n-au loc toate, decat pe marile bulevarde. Si nici acolo. INici nu trebuie sa aspiram la a avea bulevarde pe care sa avem masini, bicle, motoare, tren si bus. Uita-te la poze din Rotterdam, sa vezi ce stradute inguste au, care sunt prea mici pt masini, daroptime pt miile de biciclete de acolo. Fara masini! Fara compromisuri! Doar la hipermarchet si la piata merg cu masina, desi am facut niste cumparaturi si cu bicla. Studiile arata ca in Bucuresti poluarea cauzata de masini e cea mai mare din Europa(?), din cauza ca viteza medie a masinilor e f redusa. Masina la viteze mici e ff poluanta. Eu stiu ca sunt f atent la consum cand conduc. De-asta, respect ca circuli regulamentar, dar circula te rog cu ea doar cand nu ai alta solutie, nu-mi umple mie plamanii de noxe din egoism si comoditate, ca e si asta o forma de dispret. Nu neg, in autobuz e naspa, dar exista si alte solutii. Exista biciclete pliabile A-bike care costa cam 1200 de lei si cu care poti sa te sui in autobuz. Exista metrou si metroul usor. Zice domnul Mihailescu ca autobuzul sta in trafic. Da, dar si cu masina stai tot in trafic. Stateam odata cu masina in spatele autobuzului, mergand bara la bara, pe Dorobanti. Si brusc m-am gandit. Ma, daca tot nu pot sa depasesc autobuzul, ca n-am pe unde, si deci merg la fel de incet, de ce nu ma sui eu in autobuz si las masina pe dreapta pe undeva? . Si asa am facut. Macar nu mai te stresezi de grija traficului, si nu mai arzi motorina degeaba.
Paulo
Non Alex, pas celui-ci. Celui-ci est et je le pre9fe8re car il a plus de relief que celui auuqel tu pense qui doit eatre le Toronto Island Park. J'y suis alle9 lors de mon premier photowalk e0 Toronto. Tre8s beau parc aussi, mais plat. Par contre il offre une tre8s belle vue du centre ville, spcialement la nuit (voir les dernie8res photos de la se9rie )
Biana
Action rqueires knowledge, and now I can act!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar