transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-02-2013

Blue Air a introdus online interfata Open booking si noi modalitati de plata a biletelor de avion

Blue Air a introdus online interfata Open booking si noi modalitati de plata a biletelor de avion

Blue Air vine in intampinarea nevoilor pasagerilor si introduce doua noi modalitati de plata a biletelor de avion: transferul bancar si plata prin terminalele ZebraPay. De asemenea a fost activata, in motorul de cautare, interfata Open booking. Astfel, Blue Air este prima companie de transport aerian din Romania care ofera clientilor sai, online, posibilitatea de a gasi intr-un interval de 30/31 de zile cele mai bune tarife pentru biletele de avion.

Din dorinta de a oferi clientilor sai servicii eficiente si de calitate, in premiera pentru Romania, compania Blue Air a implementat un nou motor de cautare ce permite pasagerului sa vizualizeze, direct, tarifele biletelor de avion pentru un interval de o luna de zile.

„Suntem prima companie de transport aerian din Romania care a introdus online, pe site-ul nostru www.blueairweb.com, interfata OPEN BOOKING. Practic, suntem cu un pas inaintea competitie, din punct de vedere al inovatiilor implementate: in urma cu mai bine de un an am lansat varianta mobila a site-ului Blue Air, m.blueairweb.com, care s-a dovedit a avea un real succes, iar acum oferim pasagerilor nostri posibilitatea de a alege mult mai usor perioada in care vor sa calatoreasca. Acestia pot compara acum, in interval de o luna, tarifele pentru zborurile disponibile, alegand data optima de calatorie, pretul cel mai bun sau orarul de calatorie cel mai convenabil. Trebuie sa precizez faptul ca marile companii de transport aerian din lume folosesc acest tip de interfata de cautare si rezervare de zbor.

De asemenea, pentru ca pasagerii nostri isi achizitoneaza biletele de avion online, pregatim un design mult mai atractiv al site-ului Blue Air”, a subliniat Mirela Tudorache-Secan, Director de Marketing Blue Air.

Procedura de rezervare a fost simplificata prin comprimarea informatiei cerute de client si micsorarea numarului de pasi de parcurs pentru a finaliza o rezervare. Odata cu implementarea OPEN BOOKING, care este o interfata mult mai prietenoasa si ergonomica, atat din punct de vedere functional, cat si din punct de vedere vizual, serviciul de check-in online a fost imbunatatit.
Interfata OPEN BOOKING a fost implementata si testata pe site-ul Blue Air inca din septembrie 2011, insa pana in prezent a functionat in paralel cu vechiul motor de cautare.

Cand intra pe site-ul Blue Air, www.blueairweb.com, pasagerii isi rezerva biletele in lei sau euro si au la dispozitie o zi lucratoare pentru achitarea acestei rezervarii in conturile Blue Air deschise la Bancpost (in lei sau euro).

Pasagerii pot efectua plata la orice ghiseu Bancpost din Romania sau pot face transfer bancar intr-unul din conturile Blue Air Transport Aerian. Dupa confirmarea platii, pasagerii vor primi biletele, in cel mult 48 ore, pe adresa de email comunicata in rezervare.

Conturi Blue Air Transport Aerian deschise la Bancpost:
Cont RON: RO70 BPOS 7450 6412 712RON02
Cont EURO: RO05 BPOS 7450 6412 712EUR02

Prin metoda de plata ZebraPay biletele de avion vor fi rezervate 24 ore, timp in care pasagerii pot efectua plata, in lei, la cel mai apropiat terminal ZebraPay. Aceste terminale de plata se gasesc numai pe teritoriul Romaniei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mao
cefacinweekend, pustiul tau o sa fie itnancat, partea draguta e ca in weekend organizeaza workshop-uri pentru copii. Si sigur ai nevoie de 4-5 ore sa vezi tot muzeul, poate si de mai mult.Kamelia, e un muzeu fain, ii place si Iuliei, dar in portii mici de o ora sau doua.
Nook
I raelly wish there were more articles like this on the web.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar