transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-12-2013

Brava Tour - cererea pentru pachetele de tip City Break s-a triplat in anul 2013

Brava Tour - cererea pentru pachetele de tip City Break s-a triplat in anul 2013

Brava Tour, agenție de turism specializată pe programele turistice de tip City Break, anunță o creștere foarte mare a cererii românilor pentru vacanțe de tip weekend prelungit, de trei până la patru zile. Londra este primul pachet în preferințele turiștilor români, urmat de Paris și Roma.

Prețurile pachetelor pornesc de la 120 de euro de persoană pentru City Break la Roma, de la 180 de euro de persoană pentru a petrece un weekend romantic la Londra și de la 200 de euro pentru orașul iubirii, Paris.

Cât privește profilul cumpărătorilor, vorbim în primul rând despre cupluri de tineri, cu venituri medii spre ridicate, cu vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani, care doresc să petreacă timp împreună, explorând orașul după un program personalizat de ei.

´´Anul acesta am fost asaltați de cereri de vacanțe de weekend, în toate destinațiile noastre, dar mai ales în acestea trei, Londra, Paris și Roma. Este un adevărat boom, pe care l-aș putea explica spunând că oamenii nu mai așteaptă sejurul clasic ci vor să descopere alte țări și alte culturi și în extrasezon. Cei care vin spre noi sunt sunt tineri cu joburi solicitante, care vor să se răsfețe la sfârșit de săptămână cu un astfel de cadou, petrecând timp cu iubitul, iubita, departe de realitatea de zi cu zi. Am avut multe cereri anul acesta si pentru Verona, Istanbul, Lisabona, Barcelona, Veneția, Praga´´, spune Monica Zorzon, director al agenției Brava Tour.

Din 2014, agenția va introduce în portofoliu două pachete noi  de călătorie, în destinațiile Istanbul (Turcia) și Veliko Tarnovo (Bulgaria).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jeremy
Tara ramasa sinrgua, casa, avere, petrol, cu vecine invidioase siluite de barbati americani, caut economie prospera, iubitoare de copii, doritoare de razboi, care sa ma bombardeze temeinic si bine, pentru a pune bazele unei noi democratii care sa ma faca fericita. Astept provincia, casa varuita locuita de negru...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar