transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-11-2013

Continental Hotels organizeaza cea de-a XII-a editie a Concursurilor Profesionale din domeniul gastronomiei

Continental Hotels organizeaza cea de-a XII-a editie a Concursurilor Profesionale din domeniul gastronomiei

Anul acesta Continental Hotels organizează cea de a XII-a ediţie a Concursurilor profesionale, cu scopul de a stimula creativitatea şi a încuraja asimilarea cunoştinţelor teoretice şi practice în domeniul gastronomiei, dar şi spiritul de competiţie al angajaţilor din cadrul companiei, respectiv:

“Cel mai bun bucătar” organizat în paralel cu “Cel mai bun ospatar” (Joi, 7 noiembrie, ora 18:30) la Hotel Continental Turnu Severin “Cel mai bun barman” (Joi, 14 noiembrie, ora 18:30) la Hotel Continental Tîrgu Mures.

Tema ambelor concursuri pe care se bazează probele de anul acesta este “Reinvent your event” prin care concurenţii vor fi promotorii unui eveniment cu tematică pe care îl vor susţine prin prepararea unui meniu bazat pe acelaşi concept şi pe care îl vor prezenta în concurs. Denumirea temelor pentru probele  de concurs este de inspiraţie cinematografică sau literară, permiţând astfel concurenţilor multă creativitate şi originalitate, dacă ne gândim la titlurile:  “Pretty woman” (eveniment Ziua Femeii), “Love story” (eveniment Valentine’s Day), “Scent of a woman” (eveniment Serată dansantă), ”Invitaţie la vals” (eveniment Bal vienez)”, “Titanic”( eveniment Gala Dinner), “Amintiri din viitor” (eveniment Nunta de argint), “Ani de liceu” (eveniment Balul sfârşitului de liceu), “Hansel & Gretel”(eveniment Ziua copilului)...

Pentru concursurile de bucătari, ospătari şi barmani  Continental Hotels a pregătit următoarele probe: “Glitter start”,  “Refresh the senses”, “The star”,  “Final touch”,  “Finest cup”, prin care concurenţii vor fi punctaţi pentru creativitate, aspect, decor, gust, abilităţi de organizare şi îndemânare în prezentarea unui meniu, a preparatelor sau a băuturilor pentru evenimentul ales de concurent înaintea concursului.

Din echipele de jurizare fac parte:

La concursurile “Cel mai bun bucătar” şi “Cel mai bun ospatar” care se vor desfăşura în paralel:

Radu Enache – Preşedinte&Director General Continental Hotels;

Gabriela Berechet – Expert/trainer culinar; doctor în ştiinţele inginereşti şi auditor de calitate HACCP; expert consultant Gastrotehnica; manager al echipei naţionale de bucătari a României

Ilias Gotsis- Chef cu 26 ani experienţă de 5 stele, în prezent  Executive Chef al lanţului Macedonian Hotels în Grecia; specialist în conceptul fusion bazat pe bucătăria mediteraniană;

Nicolae Pupaza- Preşedinte Asociaţia Naţionala Maitre d’Hotel

Cornelia Toma- Director studii Lira Cop Creative, prima femeie sommelier din Romania, trainer, expert bar şi restaurant, secretara Asociaţiei Maitre d’Hotel din România şi membră a mai multor competiţii de profil.

Valentin Tigau – Jurnalist de radio cu o mare pasiune: gastronomia, care s-a materializat în câteva mii de articole publicate – cu pseudonimul Tudor Cireş. Sub numele de  Max Gourmet,  a semnat cronici de  restaurant în  Jurnalul de Bucătărie şi pe blogul personal.

La concursul “Cel mai bun barman” din comisie pe langa Radu Enache şi Cornelia Toma, prezentaţi mai sus, fac parte:

Silvia Constantin- de profesie psiholog este si Coordonator Naţional al SCAE ROMANIA, trainer Autorizat SCAE,  proprietarul brandului –Coffee Break şi manager al agenţiei de evenimente Kiruna Publicis. A organizat primul campionat profesional de barista în 2006, cu ocazia relansării SCAE ROMANIA.Bogdan Nicolae– Preşedintele Asociaţiei Barmanilor Profesionişti din România, acumulând o experienţa de peste 10 ani în domeniul bartendingului atât în ţară cât şi în străinătate.

Peste 1000 de barmani au fost iniţiaţi în tainele bartendingului de Bogdan în cele peste 150 de traininguri susţinute. Recent, realizarea cea mai de preţ a fost obţinerea autorizaţiei pentru susţinerea de cursuri de formare profesională în cadrul centrului de pregătire Barmania.
Şi nu în ultimul rând, pentru al treilea an consecutiv, doi actori de actualitate s-au “mutat” la Continental Hotels, respectiv Gabi Fatu si Andreas Petrescu pentru a prezenta şi anul acesta concursurile profesionale cu pasiune şi talent.

Ca şi în anii trecuţi, vom creea o atmosferă de spectacol pentru care am pregătit concursuri surpriză, momente artistice  dar şi o competiţie antrenantă, gândită pentru a stimula dorinţa continuă de perfecţionare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar