transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-11-2013

Evenimentul Gala premiilor de vara a Circuitului 7Munti din Gradina Carpatilor va avea loc la MNTR, pe 22 noiembrie 2013

Evenimentul Gala premiilor de vara a Circuitului 7Munti din Gradina Carpatilor va avea loc la MNTR, pe 22 noiembrie 2013

Circuitul „7Munti din Gradina Carpatilor” este primul proiect de succes care reuseste dezvoltarea turismului, a sporturilor si activitatilor montane in Carpatii Romaniei.

Crina Coco Popescu a initiat si promoveaza Circuitul „7Munti din Gradina Carpatilor”, acesta fiind locul antrenamentelor, testelor si deciziilor pentru expeditiile in munti inalti incununate cu omologarea la data de 21 feb. 2012 de catre World Records Academy in Cartea Recordurilor drept prima alpinista din lume pe Mount Sidley, cel mai inalt vulcan din Antarctica, prima alpinista din lume care a incheiat Circuitul 7Volcanoes, avand in palmares sase varfuri din Circuitul 7Summits.

“7 zile consecutive de efort intens si 15,800 m diferenta de nivel confirma o conditie fizica si confera o experienta suficienta inceperii expeditiilor in munti inalti.”

Justin Ionescu, Secretar General al Federatiei Romane de Alpinism si Escalada: “Circuitul 7Munti din Gradina Carpatilor raspunde excelent diferitelor etape si obiective de pregatire in alpinism: ascensiunile de vara/iarna pentru initiere si acomodare cu tehnica de parcurgere a traseelor montane, antrenamente de ritm si constanta si antrenamente tehnice. Iar 7Munti in 7 Zile este, fara indoiala, cu cei 15 800m diferenta de nivel, o cursa de anduranta si efort in conditiile diferite date de structurile si profilurile specific fiecarui varf din Circuit.”

Pablo Moraga, alpinist spaniol, corespondent de presa al publicatiilor “La Tribuna de Ciudad Real” si “Revista Oxigeno”: “7 zile consecutive de efort intens si 15.800 m diferenta de nivel au fost modul ideal de a cunoaste Carpatii Romaniei si de a urma o ruta si un program de antrenament folosit deja de Coco Popescu ca pregatire pentru expeditiile in munti inalti.”

Gala premiilor de vara, editia 2013, a Circuitului “7Munti din GradinaCarpatilor” este un eveniment de atractie care confirma performanta, este rememorarea unui film cu poveste, imagini, muzica si, evident, actorii principali care pot fi vazuti si care vor fi premiati.Vineri, 22 noiembrie va avea loc, in Sala Horia Bernea a Muzeului National al Taranului Roman, Gala premiilor de vara, editia 2013 a Circuitului “7Munti din Gradina Carpatilor”. Acest eveniment marcheaza incheierea sezonului estival in Carpatii Romaniei. De la aceasta data atingerea varfurilor Circuitului “7Munti din Gradina Carpatilor” va fi punctata si inregistrata in Clasament conform bonificatiilor ascensiunilor de iarna.

20 noiembrie 2013 Ovidiu Popescu Presedintele Clubului Sportiv Montan Altitudine


Descrierea evenimentului

Gala premiilor de vara este un eveniment de dimensiune nationala, care implica pregatire, mediatizare si desfasurare pe masura interesului generat de primul proiect de succes care reuseste dezvoltarea turismului, a sporturilor si activitatilor montane in Carpatii Romaniei.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Montan Altitudine, in colaborare cu Muzeul National al Taranului Roman si ATE Bucovina.

In cadrul Galei vor fi premiate urmatoarele performante:

1. Prima echipa care a facut Circuitul 7Munti din Gradina Carpatilor in 7 zile consecutive: Pablo Morega, Matei Buta, Dor Geta Popescu.

2. Incheierea Circuitului de vara intr-un singur sezon; George Moga.

3. Cele mai multe puncte in ascensiunile de vara 2013: locul 1 – Dor Geta Popescu, locul 2 – George Moga.

4. Cele mai multe puncte in Clasamentul 7Munti: locul1 – Valentin Foghel, locul 2 – Bogdan Musteata.

5. Organizatorul celor mai multe ascensiuni in sezonul de vara 2013: Clubul Sportiv Montan Altitudine.


Premii speciale vor fi acordate pentru:

 Cea mai buna fotografie din ascensiunile de vara 2013;

 Cea mai buna promovare a Circuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor;

 Cea mai buna reflectare media.Programul evenimentului

19,00 – vernisajul expozitiei “7Munti din Gradina Carpatilor”, fotografii de Matei Buta – fotograful “Romanilor frumosi”, membru al primei echipe care a incheiat Circuitul 7Munti in 7 zile, si Asociatia Fotoartis.

19,30 – Partea I a Galei Premiilor de Vara:
- Cuvint de deschidere Crina Coco Popescu, Ovidiu Popescu;
- Inmanarea premiilor pentru performantele din sezonul de vara 2013;
- Inmanarea premiilor pentru: Cea mai buna fotografie din ascensiunile de vara 2013; Ceamaibunapromovare a Circuitului 7Munti din Gradina Carpatilor; Cea mai buna reflectare media;

20,30 – 20.45: Conferinta de Presa; participa:
- Crina Coco Popescu – promoter si initiator al Circuitului 7Munti din Gradina Carpatilor; Vlad Columbeanu - specialist PR la Muzeul Ţăranului Român; Laureatii Galei premiilor de vara - 22 noiembrie 2013; Matei Buta – fotograful “Romanilor frumosi”; Ioan Busuioc – Fotoartis; Trupa CALEnDAR: Marius Mandai si Lucian Stefan; Ovidiu Popescu – Presedinte Clubul Sportiv Montan Altitudine.

20,45 – 22,00 - Partea a II-a a Galei premiilor de vara:
- Despre “7-Chipuri si Munti” – Matei Buta – fotograful “Romanilor frumosi” si Fotoartis;
- Program muzical cu trupa Calendar, „100 de cântece de aur cantate pe munte” - Marius Mandai si Lucian Stefan.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ahmed
alex spune bine; din regulament: Regulament Concurs SuperBlog 2008Capitolul I. DescriereArt.1. SuperBlog 2008 este un croucns adresat persoanelor cu domiciliu in Romania care detin un site personal, denumit in acest regulament “blog”. Scopul acestui croucns este de a desemna cel mai creativ blog. Premiul consta in acordarea unui contract de prestari servicii, contract descris in capitolul IX al acestui regulament. corect. au fost primiti. e okdesi din Dex: PERSONc1L, -Ă, personali, -e, adj. 1. Care aparţine unei anumite persoane (1), privitor la o anumită persoană, care este specific, caracteristic pentru o persoană; individual, propriu. .aici mai tb lucrat putin la organizare dar si eu mi-as fi dat banii pe pagina lor (Arena LOR) pt promovarea produselor. e cel mai bun loc. sa fim seriosi. iar faptul ca au urmat o gramada de premii (pentru urmatorii) este EXTRAORDINAR!cu minusurile(premiile speciale, blog/blogger) si plusurile(vezi mai sus) sale, croucnsul a iesit (asa se vede din balconul meu semiingropat de intuneric si ţăre2nă, subacvatic), revin croucnsul a iesit pe plus!e bine ca-i iarna; bulgarii nostri sunt de zapada; invatam cu totii. o seara buna!GD Star Ratingloading...GD Star Ratingloading...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar