transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-12-2013

FCm Travel Solutions - Lider Mondial al Companiilor de Management in Turism

FCm Travel Solutions - Lider Mondial al Companiilor de Management in Turism

FCm Travel Solutions, compania de consultanta la nivel mondial pentru turism corporate la care este afiliata si agentia Happy Tour din Romania, isi pastreaza titlul de Lider Mondial al Companiilor de Management in Turism, dupa ce a castigat din nou acest premiu in cadrul World Travel Awards, pentru al treilea an consecutiv.
 
Titlul este unul dintre cele noua premii pe care FCm le-a primit in cadrul World Travel Award 2013. FCm a castigat acest premiu la ceremonia de incheiere a World Travel Awards din 2013, care a avut loc la hotelul La Cigale din Doha, Qatar.
 
Gregory Lording, lider la nivel global al FCm a declarat ca este incantat ca FCm isi pastreaza statutul de lider la nivel mondial, cu atat mai mult cu cat in 2014 afacerea sarbatoreste 10 ani de existenţa.

“A castiga pentru a treia oara consecutiv acest premiu este o realizare exceptionala pentru afacerea noastra globala si o recunoastere deosebita a brandului nostru in acest moment in care intram intr-un an important, aniversar.”, a declarant Gregory. “A fi recunoscut la nivel regional si global este o dovada a impactului larg pe care il are reteaua FCM si a serviciilor de management in turism pe care le oferim clientilor din lumea intreaga, servicii care ii ajuta pe clientii nostrii sa economiseasca in fiecare an”.

Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group, a felicitat echipele din Romania pentru ultimele 12 luni de dedicare si de angajament fata de clienti.

“Sunt extrem de bucuros sa aud ca FCm isi pastreaza titlul pentru inca un an”, a declarat Javier Garcia del Valle. “A primi aceasta recunoastere globala timp de trei an la rand este impresionant, asa ca multumesc inclusiv echipei din Romania care a contribuit la aceasta victorie.

Apartenenta noastra la FCm este garantul transparentei Happy Tour”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar