transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-04-2013

Festivalul Peninsula: 18 - 21 iulie 2013 - Paul Kalkbrenner, Benga, N.O.H.A. si Suie Paparude

Festivalul Peninsula: 18 - 21 iulie 2013 - Paul Kalkbrenner, Benga, N.O.H.A. si Suie Paparude

Un DJ superstar, un artist care a pus bazele dubstep-ului, două formaţii care nu pot lipsi şi o excelentă trupă de muzică live din Ungaria: aşa sună completarea ofertei Festivalului Peninsula care va avea loc între 18 şi 21 iulie 2013, pe Valea Gârbăului din Cluj-Napoca.

După şase ani de absenţă, pe 18 iulie revine în sfârşit în România unul din cei mai cunoscuţi şi iubiţi DJ din toată lumea, berlinezul Paul Kalkbrenner, care a ajuns la statutul de superstar după succesul filmului de cult Berlin Calling (2008), prezentat la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, în care a jucat rolul principal şi pentru care a semnat coloana sonoră. Sky and Sand , single-ul care poate fi auzit pe coloana sonoră amintită a rămas 121 de săptămâni în topuri, stabilind astfel un nou record. Pluralismul starului de talie mondială este reflectat în ultimul său album Guten Tag (2012), iar prezenţa la Festivalul Peninsula este inclusă în turneul de promovare al acestui disc.  

Unul din fondatorii genului dubstep, britanicul Benga, adică Beni Adejumo, este unul din cei mai fascinanţi creatori de muzică din lume, un vizionar. Producătorul este cunoscut şi ca membru al Magnetic Man, prima supertrupă de dubstep din lume. De la începuturile dubstep-ului şi până la invazia globală a zilelor noastre, Benga s-a aflat în fruntea celei mai progresive şi transgresive mişcări muzicale a Marii Britanii, dubstep-ul. Cel de al doilea album solo, Chapter 2, îl va propulsa, cu siguranţă, din cluburi în topurile muzicale, iar Benga va cuceri peninsularii în data de 19 iulie!  
Pentru a patra oară consecutiv se va întoarce N.O.H.A. Noise of Human Art – trupa condusă de saxofonistul din Praga, Philip Noha – la Festivalul Peninsula, printre altele, şi pentru că doresc să se revanşeze faţă de fani.

Recitalul de anul trecut a fost puţin mai scurt decât planificat, din cauza unor întârzieri la orarul de zbor al avionului. Concertul N.O.H.A. va avea loc pe 20 iulie . 

Cea mai bună formaţie de muzică electronică din România, Şuie Paparude, face parte din elita celor care fac negreşit petrecere la fiecare ediţie, motiv pentru care i-am rugat să bifeze şi concertul cu numărul zece la Festivalul Peninsula. Pe 18 iulie participanţii la festival vor avea ocazia să sărbătorească alături de Michi, Dobrică şi Bean 20 de ani de Şuie Paparude! 

Jó nekem (Îmi e bine) – acesta este titlul celei mai cunoscute melodii a celor de la  Ocho Macho, din Ungaria. Peninsularii vor avea ocazia să guste din stilul trupei, condimentat cu reggae, ska, latin şi ounk, pe 21 iulie, în cadrul primului concert pe care tinerii îl susţin în România. 

La Festivalul Peninsula vor mai concerta Kaiser Chiefs (UK), Ska-P (ESP), Utah Jazz & Stamina MC (UK) şi The Sweet Life Society (IT).

Festivalul Peninsula are loc între 18 şi 21 iulie în Cluj-Napoca, pe Valea Gârbăului. Biletele pot fi achiziţionate pe site-urile eventim.ro, eventim.hu şi eventim.de, precum şi în reţeaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus în vânzare două tipuri de abonamente în funcţie de opţiunea privind folosirea camping-ului şi a facilităţilor aferente. Până pe 14 iunie, preţul unui abonament, fără campare, este de 150 de lei, mai apoi, până pe 17 iulie, el costă 180 de lei, iar la faţa locului poate fi achiziţionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilităţile de campare costă 180 de lei (până pe 14 iunie), 210 lei (până pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la faţa locului). Biletul de o zi costă 50 de lei până în data de 14 iunie, mai apoi 70 de lei până pe 17 iulie şi 90 de lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival.

Pe 13 aprilie, la Cluj Arena va avea loc o petrecere de promovare a Festivalului Peninsula şi a Festivalului Delahoya, avându-l ca invitat special pe Timo Maas, cunoscutul DJ care mixează pentru prima oară în Cluj-Napoca. Mai multe detalii pe www.peninsula.ro . Festivalul Peninsula are loc cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Munna
Salut!Mai este valabil anuuntl?Trimitem acest mesaj la fiecare anunt, pentru ca s-au adunat mult prea multe care nu mai par a fi valabile.Daca anuuntl nu mai e valabil, te rugam sa-l stergi.Daca nu primim un raspuns in 30 de zile, vom sterge noi anuuntl.Din moment ce mesajul este trimis la fiecare anunt, el va ajunge inevitabil si la anunturile care in mod evident inca sunt valabile. In cazul acesta, noi ne cerem scuze pentru deranj.Cu drag,Gab, admin dincolodebani.ro
Dany
You've hit the ball out the park! Indlceibre!
Veanna
Thinnkig like that is really impressive
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar