transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-02-2014

FOODA deschide un nou punct de lucru in Bucuresti, pentru a asigura livrari in tot orasul

FOODA deschide un nou punct de lucru in Bucuresti, pentru a asigura livrari in tot orasul

Începând cu data de 1 februarie 2014, FOODA, cel mai nou brand de livrări pe segmentul de food din Bucuresti, îsi lansează un nou punct de lucru în zona Sălaj, reusind astfel să asigure livrarea preparatelor sale culinare în tot Bucurestiul. FOODA îsi propune să atace segmentul de livrări de pe piata locală si să devină alegerea numărul 1 în materie de mâncare gătită, cu specific national si international. FOODA reprezintă un brand nou si curajos, parte din portofoliul Wu Xing, care îsi declară orientarea strategică spre oferirea unor servicii impecabile si a unor preparate, asa cum spune si sloganul, deosebite, spun oficialii companiei.

Lansat în luna iunie 2013, "FOODA s-a delimitat în rândul brandurilor de food delivery pentru acasă sau la birou printr-o personalitate proaspătă, dinamică si creativă. Din dorinta de a oferi clientilor săi o experientă culinară deosebită, FOODA mentine promisiunea sloganului „Bucătărim cu imaginatie!” si satisface toate gusturile, prin diversele sale preparate cu nume originale si ingrediente alese", mai spun reprezentantii companiei.

Având ca obiectiv locul 1 pe piata locală de food delivery, brandul si-a propus si a reusit să îsi extindă zona de livrare si să ajungă în casa oricărui bucurestean. Pornind de la headline-ul „Când ti-e foame, te gândesti doar la FOODA!”, începând din luna februarie 2014, oricine poate să comande in Bucuresti. Mai mult decât atât, bucurestenii sunt invitati să comande cât mai des pe parcursul lunii februarie, având sansa de a participa la concursul organizat cu ocazia lansării noului centru de livrări. Clientii vor intra automat într-o tragere la sorti, având sansa să câstige numeroase premii, printre care amintim sejururi la munte sau vouchere la spa.„Noi credem în acest brand, iar investitia pe care o facem în noul centru de livrări FOODA este o manifestare a aspiratiei noastre de a ajunge la fiecare bucurestean si de a-i oferi serviciile culinare de calitate pe care si le doreste. Foamea e o nevoie primară, dar, la FOODA, simpla actiune de a te hrăni este o experientă completă a simturilor. De ce să nu fie această experientă accesibilă oricui din acest oras?”, a declarat Sabin Cernea, Fondator Wu Xing, FOODA & The Harbour.

FOODA este un brand din portofoliul Wu Xing, cunoscutul restaurant cu livrare de mâncare chinezească.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar