transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-01-2013

Grand Hotel Continental - in clasamentul Trip Advisor pentru anul 2013

Grand Hotel Continental - in clasamentul Trip Advisor pentru anul 2013

Cunoscutul site de turism TripAdvisor.com, care asistă clientii în colectarea de informatii, comentarii si opinii legate de călătorie, a dat publicitătii topurile celor mai bune hoteluri din diferite tări. Topul este realizat pe baza opiniilor turistilor. Grand Hotel Continental se află atât în  Top 25 Hotels în România cât si în Top 10 Luxury Hotels în România.

Grand Hotel Continental si-a câstigat o bună reputatie încă de la deschiderea sa în 2009,  reputatie pe care a consolidat-o în anul 2012 când a fost răsplătit de către TripAdvisor cu Premiul de Excelentă, pe baza ratingurilor mari ale turistilor care au cotat hotelul.

"Grand Hotel Continental se află în cadrul ambelor clasamente printre elitele turismului din România, ocazie cu care felicităm toate celelalte hoteluri câstigătoare pe siteul TripAdvisor.com pentru performante si rezultate", spun reprezentantii hotelului.

Situat în inima orasului, Grand Hotel Continental păstrează pâna în zilele noastre parfumul Bucurestiului de odinioară. Este, fără doar si poate, un boutique hotel de 5 stele, ce îmbină perfect detaliile sofisticate ale interiorului cu servicii personalizate, gândite special pentru a satisface pe deplin dorintele unei clientele de elită.

  În mare parte clientii sunt străini, sositi cu afaceri în Bucuresti. Targetul hotelului este definit de segmentul luxury, atit business cât si leisure.

Cei care vin în Bucuresti la sfârsit de săptămână sau în lunile de vacantă (iulie, august, decembrie) ne-au mărturisit că Grand Hotel Continental este unul din cele mai frumoase hoteluri, nu numai din România, ci si din lume.

80% din clientii hotelului Grand Hotel Continental sunt străini si peste 70% sunt bărbati. În ceea ce priveste tara de resedintă, în top se află Italia, Franta, Marea Britanie, Germania, Spania si Statele Unite.

Grand Hotel Continental (*****),face parte din lantul Continental Hotels cu o traditie de peste 20 de ani pe piata turistică din România. Înca de la început obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri. In prezent, Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier românesc ce acoperă piata de lux, de business si cea economy, oferind, în acelasi timp, o gamă completă de servicii si pentru segmentul MICE.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental,  Continental Forum(****), Continental(***), Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club , Tekaffe. Continental Hotels detine si 4 hoteluri Ibis în România aflate în managementul grupului Accor.

Orasele în care Continental Hotels este prezent sunt: Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Tîrgu Mures, Drobeta Turnu Severin si  Suceava, totalizând peste 1860 de camere.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Calon
I really love this phhgptraooy. It is very bright and clear. I would like to know where you are located because I own an arabian horse and would like you to take my photos. Very nice site!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar