transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-08-2013

Hotel Vega din Mamaia: investitie de 500.000 in prima jumatate a anului 2013

Hotel Vega din Mamaia: investitie de 500.000  in prima jumatate a anului 2013

Hotelul Vega de 5 stele din statiunea Mamaia a beneficiat de o investitie de 500.000 € in prima jumatate a anului 2013. Printre imbunatatirile aduse se numara investitiile in tehnologie de ultima generatie si reamenajarile din spatiile de cazare si spatiile publice ale hotelului.

"Atat progresul tehnologic, cat si asteptarile oaspetilor hotelurilor de lux, din ce in ce mai ridicate, se numara printre motivele pentru care un hotel elitist trebuie sa investeasca constant. Desi suntem o locatie tanara, analizand atat piata locala, cat si contextul general al industriei, am ales sa venim in intampinarea oaspetilor nostri prin aceasta investitie substantiala in elemente-cheie identificate de-a lungul ultimului an", spune Gheorghe Enciu, Director Executiv.

"Analizand indeaproape trendurile industriei ospitalitatii la nivel mondial dar si feedback-ul clientilor hotelului Vega, actionarii companiei au hotarat sa puna in practica un plan de investitii substantiale in prima jumatate a acestui an. Astfel, s-au prioritizat principalele aspecte tehnologice apreciate de turisti ca fiind esentiale pentru o vacanta reusita: conectarea la Internet wireless in parametri cat mai performanti in spatiile de cazare, spatiile publice si sectorul plajei destinat clientilor hotelului, o calitate superioara a televiziunii obtinuta prin intermediul unor televizoare de ultima generatie cu imagine de inalta definitie, varianta premium a televiziunii, precum si panouri de conectivitate pentru dispozitivele mobile in apartamentele hotelului", a mai adaugat Gheorghe Enciu.

"Dincolo de aspectele tehnologice, oaspetii hotelurilor de lux au asteptari ridicate legate de design, confort si originalitate. In aceasta directie, plaja privata a hotelului Vega, dintotdeauna un punct de referinta pentru calitatea serviciilor oferite de hotelul Vega, a beneficiat de un rebranding sub conceptul Vega Vintage Beach, unde serviciile high-tech sunt discret imbinate cu elemente decorative vintage, intr-un spatiu plin de personalitate.

De-asemenea, pentru al 8-lea an consecutiv, plaja hotelului Vega a obtinut certificarea "Blue Flag", eticheta ecologica a plajelor sustenabile din intreaga lume, obtinuta an de an dupa criterii stricte care vizeaza calitatea apei, a plajei, managementul mediului, siguranta si informarea publicului", a mai spus acesta.

Printre reamenajarile realizate se mai numara si mochetarea spatiilor de cazare, precum si cel mai exclusivist apartament din hotel, Sky Senior Suite, aflat la ultimul etaj, avand o perpectiva unica asupra marii si statiunii Mamaia si rezervat deja de celebritati ca Amerie si Craig David.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Irham
1. Own a profitable store. 2. Own a beach house in the San Juan Islands in Washington State.3. Eat evtehrying I want and not get fat.4. Have a singing voice like Cat Power. 5. Play guitar like Shawn Colvin.6.Have a triple hammock at our beach house so we can watch the stars together, Jon, Nick, and me. 7. Get a 2nd pug. That\'s it. Only #3 and #4 will be impossible, and the rest are in reach. Life is looking up for me. Fun question - thanks for that!
Gustii
Asta pe2nă s-au aliniat ASTREle de Paști, ce2nd am găsit een cutia poștală (de la Iepuraș, Poșta nu prea cucirlă la noi) un flyer care promova o campanie la toți dealerii Opel. Și uite așa, după ce am prins
Paulo
cstm spune:As dori sa spun cateva idei, care poate acum sau in vtoiir s-ar putea discuta la o astfel de sedinta:1. Crearea unui centru de copii si juniori al Ripensiei (sau o colaborare serioasa cu actuale centre de copii si creerea unei continuitati la juniori)2. Readucerea echipei de fotbal feminin Ripensia (ar insemna o publicitatea importanta pe plan national prin faptul ca echipa ar fi in prima liga feminina, si s-ar acorda o atentie si o atragere a fetelor aproape de club; si s-ar crea o sectie de fotbal feminin asa cum toate cluburile mari o au)3. Pe vtoiir acordati o atentie mare jucatorilor de la celalte cluburi din judet (in Timis, desi e judetul cu poate cele mai multe echipe de fotbal si trebui sa existe o piramida fotbalistica foarte bine pusa la punct, din pacate nu se acordat o atentie sporita jucatorilor buni care apar la aceste echipe, si din pacate majoritate din ei se pierd)4. Dezvoltarea bazei sportive (in parte de Est a stadionului, intre statia meteo si spital, conform harti, este o zona libera, daca ar apartine unei autoritati locale, atunci ar fi bine sa se discute amplasarea unui teren de antrenament acolo; iar in partea de sud spre liceul Energetic, daca s-ar putea amenaja o parcare, eventual parcare ecologica, ca va fi clar nevoie de aceasta, odata cu popularizarea Ripensiei, de altfel de acum se creaza probleme cu parcarea)Bafta Ripensia,si pe vtoiir sa vedem un club puternic si un exemplu de profesionalizm
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar